۰۱ / خرداد / ۱۴۰۴ - 22 May 2025
18:51
کد خبر : 9545579
۰۸:۳۲

۱۴۰۲/۱۱/۰۸
فعال بسیجی ساوجی در گفتگو با بسیج؛

انقلاب ما، انقلاب زینبی است/ هنر انقلاب متحول كردن جامعه زنان بود

یک فعال بسیجی ساوجی گفت: انقلاب ما، انقلاب زینبی است؛ از اول انقلاب، زنان یکی از برجسته‌ترین نقش‌ها را در این انقلاب ایفاء کرده‌اند.

زهرا احمدی یکی از فعالان بسیجی شهرستان ساوه در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در ساوه؛ درخصوص نقش زنان در پیروزی انقلاب اسلامی گفت: زنان، نه تنها در پیروزی انقلاب اسلامی سهم بزرگی ایفاء کردند، بلکه در تثبیت نظام جمهوری اسلامی و تداوم انقلاب اسلامی حرف نخست را زدند و با حضور در صحنه‌های گوناگون انقلاب اسلامی، توطئه‌های دشمنان را نقش بر آب ساختند.

وی با تاکید بر اینکه هنر انقلاب اسلامی این بود که زنان جامعه را متحول و در مسیر اسلام و ارزش‌های الهی هدایت کرد، افزود: زن ایرانی که بر اساس اعتقاد مذهبی، زمینه‌های لازم را داشت به برکت روشنفکری‌ها و راهنمایی‌های حضرت امام خمینی(ره) از حاشیه به متن جامعه آمد.

این فعال بسیجی تصریح کرد: جامعه زنان مسلمان و متحد ایرانی بر پایه ایمان، عفت، صبر و هوش،حقیقت را دریافت کرد و با تلاش روز افزون درصدد جبران عقب ماندگی‌های گذشته بر آمد و امروز پس از گذشت ۴۴سال از پیروزی انقلاب اسلامی می‌بینیم که زنان در عصر حاضر پیرو راه انقلاب هستند.

احمدی به نقش زنان در دفاع مقدس امروز گفت: انقلاب ما، انقلاب زینبی است؛ از اول انقلاب، زنان یکی از برجسته‌ترین نقش‌ها را در این انقلاب ایفاء کرده‌اند؛ زنان امروزی می‌کوشند که فرزندان خود را با ایمان و با اراده تربیت کنند و فرزندانی تحویل جامعه بدهند که برای اسلام مفید باشند.
این فعال بسیجی خاطرنشان کرد: وظیفه زن امروز در میان بحران‌ها و فتنه‌هایی که کشور را تهدید می‌کند، فهم موقعیت‌ها و انتخاب مسیر درست است به نحوی که با فداکاری به تکلیف بزرگی که خدا بر دوش او قرار داده عمل کند.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید