
به گزارش خبرگزاری بسیج خوزستان ، رستم عیدی پور فرماندار دشت آزادگان به همراه سردار هاتف جانشین قرارگاه امنیتی حضرت ابوالفضل علیهالسلام استان خوزستان، سرهنگ پاسدارفرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه، امام جمعه شهرستان، رئیس بنیاد شهید و تعدادی از خیرین و بزرگان شهرستان ضمن غبار روبی مزار شهید محمد رضا سبحانی با خانواده این شهید و شهید محمد سعیداوی دیدار کردند.
فرماندار دشت آزادگان در این دیدار و تکریم گفت:شهیدان ما در پیروی از مکتب عاشورا و لبیک به ندای، ولی فقیه زمان خویش برای دفاع از میهن اسلامی در مقابل دشمنان متجاوز به وطن، جان خویش را نثار کردند تا ضمن دفاع از ارزشهای انقلاب اسلامی، امنیت و آسایش نصیب ملت ایران شود.
در این دیدار عبدالرحمان سبحانی برادر و روای دفاع مقدس و همچنین جاسم سعیداوی فرزند شهید، به بیان خاطراتی از این شهدای والامقام پرداختند.
شایان ذکر است: برنامه دیدار فرماندار دشت آزادگان با خانواده شهدا، جانبازان، ایثارگران و رزمندگان دفاع مقدس به صورت مستمر صورت میپذیرد.