۲۰ / خرداد / ۱۴۰۴ - 10 June 2025
06:23
کد خبر : 9547177
۱۸:۴۶

۱۴۰۲/۰۷/۲۳
فرماندار رامیان:

دشمن تلاش می کند ماندگاری انقلاب و نظام را از بین ببرد/ اصل راهیان نور دارای اهمیت ویژه ای است

علی جوان گفت: جمهوری اسلامی ایران امروز به یک جزیره امن و بازیگری قدرتمند در منطقه و جهان تبدیل شده و حتی دشمنان نظام نیز به این صلابت و اقتدار جمهوری اسلامی اعتراف می کنند.

دشمن تلاش می کند ماندگاری انقلاب و نظام را از بین ببرد/ اصل راهیان نور دارای اهمیت ویژه ای است

به گزارش خبرگزاری بسیج از گلستان؛ جلسه هماهنگی اردوی راهیان نور شهرستان رامیان با حضور علی جوان سرپرست فرمانداری ، سرهنگ پاسدار شاه حسینی فرمانده سپاه و جمعی از متولیان این رویداد فرهنگی در فرمانداری این شهرستان برگزار شد.

علی جوان در این جلسه گفت: جمهوری اسلامی ایران امروز به یک جزیره امن و بازیگری قدرتمند در منطقه و جهان تبدیل شده و حتی دشمنان نظام نیز به این صلابت و اقتدار جمهوری اسلامی اعتراف می کنند. در برهه کنونی ما بعنوان وارثان شهدا وظیفه سنگینی بر عهده داریم و همه باید دست به دست هم دهیم تا این فرهنگ ایثار و شهادت به نسل های آینده نیز منتقل شود.

سرپرست فرمانداری شهرستان رامیان با بیان اینکه اصل راهیان نور دارای اهمیت ویژه ای است، گفت: دشمن تلاش می کند ماندگاری انقلاب و نظام را از بین ببرد، ولی ما باید این ماندگاری را حفظ کنیم.

وی فزود: برگزاری اردوهای راهیان نور بعنوان یک عملیات بزرگ فرهنگی تاثیر زیادی در ترویج و انتقال فرهنگ ایثار و شهادت به جوانان و نسل های آینده دارد؛ لذا همه دستگاه ها باید در جهت هرچه باشکوهتر برگزار شدن این اردوها اهتمام ویژه داشته باشند.

انتهای پیام/

مهدی قوانلو
خبرنگار: مهدی قوانلو

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید