به گزارش خبرگزاری بسیج از گلستان؛ حجت الاسلام قاسم پور مسئول نمایندگی ولی فقیه سپاه گرگان در جمع فرماندهان پایگاه های مقاومت بسیج حوزه حضرت زینب (س) سپاه گرگان عنوان کرد: شرایط الان در فلسطین و مبارزه رزمندگان مقاومت با رژیم صهیونیستی، تنها بحث خاک نیست بلکه بحث کل اسلام و ایمان در مقابل کفار است.
وی افزود: صهیونیست ها کسانی هستند که دین و ایمان ندارند و طبق فرموده رهبر معظم انقلاب، رژیم صهیونیستی یک غده سرطانی است و باید از بین برود و این افراد را باید از یهودی ها جدا نمود.
قاسم پور اذعان داشت: از صدر اسلام، پیامبر اکرم(ص) با تحریم، تهدید و جنگ های مختلف از سوی دشمنان روبرو شد و انقلاب اسلامی نیز همینگونه بود و در طول 8 سال دفاع مقدس اکثر کشورهای دنیا برای نابودی این انقلاب بسیج شده بودند اما ایمان، توکل به خدا و اتحاد رزمندگان زیر پرچم "الله" سبب شد تمام فتنه های دشمنان ناکام بماند و امروزه جبهه مقاومت با اتحاد زیر پرچم "الله" و کنار گذاشتن منافع شخصی بر دشمنان پیروز خواهند شد.
وی ادامه داد: طوفان الاقصی واکنش طبیعی مردم فلسطین به ده ها سال محاصره، تجاوز، غارت و کشتار رژیم صهیونیستی است و این نشانه ایمان رزمندگان فلسطینی است زیرا شهادت در راه خدا، آرمان و آرزوی هر مسلمان است
مسئول نمایندگی ولی فقیه سپاه گرگان در پایان ضمن اشاره به اهمیت انتخابات امسال خاطرنشان کرد: انتخابات سرنوشت و اقتدار یک نظام و مملکت است؛ در طول 45 سال عمر انقلاب اسلامی در برخی از عرصه ها سنگ اندازی وجود داشته ولی پسرفت مشاهده نشده است و همواره انقلاب رو به جلو حرکت می کند؛ از این رو در انتخابات پیش رو حضور حداکثری و انتخاب اصلح، وظیفه اصلی هر بسیجی می باشد.
انتهای پیام/