بازروایی فاجعه «المعمدانی» در بیمارستان کاشانی شهرکرد
هنرمندان چهارمحال و بختیاری صحنه کنفرانس خبری بیمارستان المعمدانی غزه در شب بمباران این بیمارستان از سوی رژیم جنایتکار صهیونیستی را در ورودی بیمارستان آیتالله کاشانی شهرکرد بازسازی کردند.

به گزارش خبرگزاری بسیج از استان چهارمحال و بختیاری؛ جمعی از هنرمندان چهارمحال و بختیاری شامگاه چهارشنبه ۲۶ مهرماه صحنه کنفرانس خبری بیمارستان المعمدانی غزه در شب بمباران این بیمارستان از سوی رژیم جنایتکار صهیونیستی را در ورودی بیمارستان آیتالله کاشانی شهرکرد بازسازی کردند.
برنامه بازسازی فاجعه المعمدانی با حضور ریاست دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد، معاونت درمان و معاونت آموزش و معاونت فرهنگی دانشگاه و نیز حضور جمعی از مسئولان دانشگاه و ریاست بیمارستان کاشانی همراه بود.
در این برنامه که بهصورت زنده از سیمای جهانبین پخش شد، کادر درمان، مراجعان، همراهان بیماران و مردمی که در محوطه بیمارستان بودند چند دقیقه از صحنههای هولناک این جنایت را به تماشا ایستادند و روایتی از آنچه را که در غزه گذشته است، شنیدند.
اخبار مرتبط
ارسال نظرات
غیرقابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
پر بیننده ها
آخرین اخبار