۰۶ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 26 April 2025
02:07
کد خبر : 9549495
۱۹:۳۲

۱۴۰۲/۰۸/۰۴

مراسم بزرگداشت مقام شامخ شهدای شهرستان بهارستان برگزار شد

مراسم یادواره شهدای شهرستان بهارستان باهمکاری حوزه۲۵۲ زکیه گلستان در کانون شهید مطهری شهر گلستان برگزار شد.

همزمان با شب وفات حضرت فاطمه معصومه (س) مراسم  بزرگداشت  شهدای شهرستان بهارستان   به همت حوزه ۲۶۳ثارالله و باهمکاری حوزه۲۵۲ زکیه گلستان     با حضور سردار مرتضی صفاری، فرمانده سابق دانشگاه امام حسین (ع) حجت الاسلام موسوی، امام‌جمعه شهر گلستان سرگرد صادق قلی‌پور، جانشین فرمانده سپاه ناحیه بهارستان و  جمعی از پاسداران، بسیحیان و مسئولین در کانون شهید مطهری شهر گلستان برگزار شد.

امام‌ جمعه شهر گلستان حجت الاسلام موسوی ضمن خوش آمد گویی و تسلیت به وفات حضرت فاطمه معصومه(س) گفت: حضرت معصومه(س) از جمله امام زادگان انقلابی است که وظیفه خود را به درستی تشخیص دادند و به زیباترین شکل به آن عمل کردند و نزد ائمه معصومین دارای مقام شفاعت هستند.

وی افزود: راه شهیدان ادامه دارد و ما باید آنان را الگوی خود قرار دهیم تا در دنیا و آخرت شفاعت بگیریم .

سردار مرتضی صفاری گفت: شهدا مقام بالایی دارند و باید به احترام شهیدان امر به معروف و نهی از منکر را در جامعه رواج دهیم و اگر در این مسیر حتی یک نفر هم از نظر اخلاقی و حجاب هدایت شود این به این منظور است می‌شود کارهای امر به معروف را بیشتر کرد.

وی در ادامه یاد و خاطره اولین شهید امر به معروف شهید ابدام که از شهدای شهر گلستان می باشد را گرامیداشت و بیان کرد: این شهید والا مقام به شهرستان عاشورایی بهارستان تعلق گرفته است و برای ادامه راه او باید عفاف و حجاب رعایت شود تا سعادتمند و رستگار شویم.

در پایان مراسم از خانواده‌های معظم شهدا شهرستان بهارستان قدردانی شد.

       

رضا زندی
خبرنگار: رضا زندی

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید