۲۵ / اسفند / ۱۴۰۳ - 15 March 2025
02:50
کد خبر : 9550699
۱۰:۵۲

۱۴۰۲/۰۸/۱۰

ادای احترام معاون اول قوه قضائیه به مقام شهید حاج قاسم سلیمانی

معاون اول قوه قضائیه با حضوردر گلزار شهدای کرمان و ادای احترام به مقام شهدای والامقام به مقام شامخ سیدالشهدای جهان مقاومت ادای احترام کرد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از کرمان، حجت الاسلام والمسلمین مصدق معاون اول قوه قضائیه با حضوردر گلزار شهدای کرمان و ادای احترام به مقام شهدای والامقام، با اهدا گل بر سر مزار سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی حضور یافت و به مقام شامخ سیدالشهدای جهان مقاومت ادای احترام نمود.

حجت الاسلام و المسلمین محمد جعفر منتظری با حضور در گلزار شهدای کرمان اظهار داشت: همه ما مدیون شهدا هستیم و باید نسبت به عملکرد خود در محضر شهیدان والامقام پاسخگو باشیم.

وی ادامه داد: امروز نام و یاد شهید حاج قاسم سلیمانی در دل همه آزادگان جهان زنده و راه نورانی او پر رهرو و انشاالله جبهه مقاومت با تأسی به سیره این مرد بزرگ و کم نظیر؛ تا آزادی کامل قدس شریف از پای نخواهد نشست.

وی خاطر نشان کرد: امروز در کنار حرم این مردان بی ادعا عهد می بندیم که تا پای جان در خدمت مردم عزیز بوده و از آرمان‌های امام راحل عظیم الشان و منویات رهبر حکیم انقلاب پاسداری و حراست نماییم.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید