۰۵ / تير / ۱۴۰۴ - 26 June 2025
22:36
کد خبر : 9550940
۱۰:۰۸

۱۴۰۲/۰۸/۱۱

پیشرفت فیزیکی 60 درصدی قطعه شماره 6 آزادراه تبریز- ارومیه

تبریز- سرپرست سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان شرقی با اشاره به پیشرفت فیزیکی 60 درصدی قطعه شماره 6 آزادراه تبریز- ارومیه گفت: و با بهره برداری از این قطعه علاوه بر کاهش ترافیک و تصادفات جاده ای اتوبان شهید کسایی، تردد بین غرب و شرق کشور تسریع می شود.

به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، حیدر فتح‌زاده در حاشیه بازدید از قطعه شماره 6 آزادراه تبریز -ارومیه اظهار کرد: طول این مسیر ۲۸ کیلومتر بوده و با سرمایه گذاری ۶0 درصدی بخش خصوصی و ۴۰ درصدی بخش دولتی در حال اجرا است.

وی افزود: اجرای تملک ۹ ماده جهت تملک اراضی مسیر و تامین اعتبار مورد نیاز برای تسریع در تکمیل پروژه از چالش های اجرای این پروژه به شمار می‌رود.

رئیس منطقه ۵ و بازرس کل استان نیز همکاری و تعامل دستگاه های اجرایی استان با کارفرما را در جهت اتکام هر چه سریعتر قطعه 6 آزادراه تبریز- ارومیه ضروری برشمرد.

قاسمی وند همچنین بر تقویت مشارکت بخش خصوصی در اجرای طرح های عمرانی تاکید کرد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید