۲۲ / تير / ۱۴۰۴ - 13 July 2025
18:02
کد خبر : 9551036
۱۶:۰۳

۱۴۰۲/۰۸/۱۱

یادواره شهدای سانحه سقوط هواپیمایی سی ۱۳۰ ارتش استان سیستان و بلوچستان

به مناسبت سالگرد سقوط هواپیمای سی ۱۳۰ ارتش و حادثه تروریستی رود ماهی، صبح امروز یادواره ای در گلزار شهدای شهرستان زاهدان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار بسیج از زاهدان، این یادواره با حضور نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی، مدیر کل، معاونین و روسای ستادی بنیاد شهید و امور ایثارگران استان و شهرستان زاهدان، فرماندار، فرماندهان نظامی و انتظامی، مدیران اداری و خانواده های معظم شهدا، جانبازان و آزادگانشهرستان زاهدان در گلزار شهدای این شهرستان برگزار شد.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان سیستان و بلوچستان گفت: این یادواره به منظور گرامی‌داشت ۱۰۳ شهیدی که در سانحه سقوط هواپیمای سی ۱۳۰ یازدهم آبان‌ماه ۱۳۶۵در زاهدان به شهادت رسیدند که ۶۲ شهید این سانحه مربوط به استان سیستان‌ و بلوچستان می‌باشند و همچنین ۳۶ شهید سپاه پاسداران که در درگیری با اشرار ضد انقلاب در منطقه رود ماهی زاهدان در ۱۳۶۶/۸/۱۲ به فیض شهادت نایل گردیدند در گلزار شهدای شهرستان زاهدان برگزار شد.

محمد ناظری در ادامه شجاعت و ایثارگری که امروز جوانان فلسطینی در عملیات طوفان الاقصی بر علیه اسرائیل جنایت کار بدست آورده اند را برگرفته از راه و سیرت شهدای انقلاب اسلامی بیان کرد.

فداحسین مالکی نماینده مردم زاهدان و عضو کمیسیون ملی مجلس شورای اسلامی که در زمان سانحه سقوط هواپیمای سی ۱۳۰ یازدهم آبان‌ماه ۱۳۶۵فرماندار شهرستان زاهدان بود گفت: امیدواریم که با پیگیری مسئولان در محل سانحه یادمانی برای این شهدای بزرگوار در جهت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت بزودی احداث شود.

در ادامه از ۳۴ خانواده شهدای سانحه سقوط هواپیمای سی ۱۳۰ و ۶ خانواده شهید منطقه رود ماهی شهرستان زاهدان تجلیل شد.

در پایان با قرائت فاتحه و اهدای شاخه‌های گل و غبارروبی قبور مطهر شهدا با گلاب، ضمن ادای احترام به روح بلند شهدا، باردیگر با آرمان‌های امام راحل و شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی تجدید میثاق نمودند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید