۲۵ / خرداد / ۱۴۰۴ - 15 June 2025
09:00
کد خبر : 9551217
۱۴:۳۴

۱۴۰۲/۰۸/۱۲

راه اندازی کارگاه پتوبافی بوسیله هنر کاموا بافی در پایگاه حضرت مریم '"س"

بسیجیان پایگاه حضرت مریم"س" حوزه خواهران فاطمه زهرا"س"ناحیه خرمشهر این بار با راه اندازی کارگاه پتوبافی ایجاد اشتغال و رونق تولید را رقم می‌زنند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج شهرستان خرمشهر؛ فرمانده پایگاه حضرت مریم گفت؛ با برخورداری از نگاه انقلابی و تاسی به بیانات رهبر فرزانه انقلاب سعی در مقاوم کردن اقتصاد خانواده با برگزاری کارگاههای مهارت افزایی نموده است.

سرکار خانم نادیا جادری افزود؛ برخورداری از نگاه انقلابی ، استفاده از همه امکانات اقتصادی و استفاده از توانایی مردم در اقتصاد از الزمات و راهکارهای مهار تورم از نگاه رهبر معظم انقلاب می باشد.

وی ادامه داد؛ کارگاه پتو بافی ازجمله این آموزشها است که دستان هنرمند بسیجیان با کاموا می توانند محصولات متنوعی را تولید نموده و ضمن گوش جان دادن به دستوات دین و فرامین مقام عظمای ولایت در خصوص مبارزه با بیکاری و ایجاد اشتغال حاصل دست رنج خود را در بازارعرضه نمایند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید