۰۸ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 28 April 2025
00:01
کد خبر : 9551512
۱۴:۱۹

۱۴۰۲/۰۸/۱۳
مسئول نمایندگی ولی‌فقیه ناحیه مقاومت بسیج زرندیه

توان راهبردی مقاومت در سطح تغییر موازنه قدرت است

مسئول نمایندگی ولی‌فقیه ناحیه مقاومت بسیج زرندیه گفت: چالش‌های داخلی رژیم صهیونیستی و افزایش توان گروه‌های مقاومت، موازنه قدرت را به سود محور مقاومت تغییر داده است.

حجت‌الاسلام حسین منصوری مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در ناحیه مقاومت بسیج زرندیه در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در زرندیه؛ با اشاره به آیات مختلفی از کلام الله مجید گفت: خداوند به مومنان وعده قطعی داده که در صورت ایستادگی و مقاومت در جبهه حق، مومنان را مورد حمایت قرار داده و از سختی‌ها خارج و پیروزی حتمی را نصیب آنان خواهد کرد.

وی با تاکید بر اینکه نباید از دشمن و تجهیزات آن هراس داشت، افزود: فلسطینیان غیور در این روزها این نکته را به صورت عملی به اثبات رساندند و با عملیات متحیرانه «طوفان الاقصی» دنیا را مبهوت خود کردند.

مسئول نمایندگی ولی‌فقیه ناحیه مقاومت بسیج زرندیه تلاش برای ایجاد بازدارندگی و آمادگی همه جانبه و توانمندی فكری و عملی داخلی را از جمله توصیه‌های خداوند در قرآن کریم به مومنان خواند و گفت: باید با فراهم کردن اسباب وحشت دشمنان تمرکز فکری، روحی و روانی دشمنان را بگیریم و در هیچ وضعیتی نسبت به دشمنان خوش گمان نباشیم.

حجت‌الاسلام منصوری با بیان اینکه این روزها شاهد کاهش توان بازدارندی رژیم صهیونیستی هستیم؛ خاطرنشان کرد: چالش‌های داخلی رژیم صهیونیستی و شکاف موجود در بین مسئولین رژیم و افزایش توان گروه‌های مقاومت در منطقه موازنه قدرت را به سود محور مقاومت تغییر داده است.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید