۱۰ / مهر / ۱۴۰۵ - 02 October 2026
۱۴:۰۶
کد خبر : 9553820
۱۰:۳۳

۱۴۰۲/۰۸/۲۴

برگزاری جلسه هماهنگی هفته بسیج حوزه مقاومت بسیج شهید آوینی هندیجان

برگزاری جلسه هماهنگی هفته بسیج حوزه مقاومت بسیج شهید آوینی هندیجان
فرمانده حوزه مقاومت بسیج شهید آوینی از برگزاری جلسه هماهنگی و برنامه ریزی گرامیداشت هفته بسیج با اعلام بیش از ۴۰ برنامه با شعارمحوری بسیج ، امید ملت ایران است در بخش چم خلف عیسی شهرستان هندیجان خبر داد.

سرگرد پاسدار صادق بحرکانی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در هندیجان اظهار داشت: در آستانه فرا رسیدن هفته بسیج ، حوزه مقاومت بسیج شهید آوینی اقدام به برگزاری جلسه هماهنگی در این رابطه نمود. 

 وی افزود : بیش از ۴۰ برنامه اعم از فرهنگی،محرومیت زدایی، ورزشی و اردویی را جهت برگزاری در هفته بسیج مصوب که با حضور اعضای ستاد گرامیداشت هفته بسیج در بخش چم خلف عیسی اجرایی خواهند شد.

وی بابیان آمادگی حوزه و گردان و پایگاه های مقاومت بسیج گفت: در هفته بسیج با هماهنگی این برنامه توسط حوزه شهید آوینی و پایگاه های مربوطه در شهر زهره و دیگر روستاها انجام می گیرند .

امیر ضیغمی
نویسنده: امیر ضیغمی

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید