حضرت آیت الله خامنه ای : همه دنیای اسلام موظف است که از فلسطینی‌ها حمایت کنند 

      

حضرت آیت الله خامنه‌ای: مسئله‌ى فلسطین، مسئله‌ى اوّل دنیاى اسلام است.

      

حضرت آیت الله خامنه‌ای: اهدف مبارزه برای آزادی فلسطین، آزادی همه‌ی سرزمین فلسطین -از بحر تا نهر- و بازگشت همه‌ی فلسطینیان به کشور خویش است

      

حضرت آیت الله خامنه ای:بسیج یادگار بزرگ و درخشان امام راحل است

      

حضرت آیت الله خامنه ای:بسیج مظهر اقتدار ملیست

      
فرماندار کنارک گفت: حضور جهادی و خالصانه بسیجیان جهت محرومیت زدایی خدمت رسانی و صحنه های مختلف فرهنگی،اجتماعی،سیاسی و...بی نظیر و ستودنی می باشد.
کد خبر: ۹۵۵۵۴۷۷
|
۲۹ آبان ۱۴۰۲ - ۱۸:۰۷

به گزارش خبرگزاری بسیج، "عبدالغفورحوت" فرماندار کنارک در حاشیه مراسم گردهمایی گروه های جهادی شهرستان، با تبریک و گرامیداشت هفته بسیج اظهار کرد: بسیج هرجا کشور دچار چالش می شود،حضوری پررنگ و موثر دارد.

وی با بیان اینکه بسیج منحصر به فرد و افراد خاص نیست ، افزود: همه مردم بسیجی اند، حتی کسانی که در بسیج سازماندهی نشده اند ، ولی دلشان برای نظام اسلامی می تپد.

"حوت" ادامه داد: بسیج شیعه و سنی ندارد بلکه یک تفکر و فرهنگ است و به فرموده یکی از بزرگان ، بسیجی یعنی امام علی (ع) که تمام زندگی خود را وقف مردم و خدمت به اسلام کرد.

وی تصریح کرد: بسیج همان ارگانی است که رهبر انقلاب ما می فرمایند افتخارم این است که بنده بسیجی هستم، و بنده دست بسیجیان را می بوسم.

فرماندار شهرستان تاکید کرد: بسیج در تمام اقشار مردم، از قشر ورزشکاران و هنرمندان ، کارمندان و کارگران ، اصناف و بازاریان، دانش آموزان و...حضور فعال دارند و منحصر به شخص نیست ، بلکه در همه عرصه ها بسیج و بسیجی وجود دارد.

لازم به ذکر است: به مناسبت فرا رسیدن هفته مبارک بسیج مراسم گردهمایی جهادگران گروههای جهادی با حضور عبدالغفور حوت فرماندار کنارک، سرهنگ پاسدار غلامرضا سرکاش فرمانده سپاه کنارک، مولوی ملکی پور امام جمعه اهل سنت شهرستان ، جهادگران بسیجی و اعضای شورای اداری در محل ناحیه مقاومت بسیج سپاه کنارک برگزار شد.

ارسال نظرات