۰۱ / تير / ۱۴۰۴ - 22 June 2025
20:20
کد خبر : 9555864
۱۳:۲۹

۱۴۰۲/۰۸/۳۰

آغاز مسابقات فوتسال دانشجویان دانشگاه پیام نور مرکز کرمان جام شهید سلیمانی

به گزارش خبرگزاری بسیج، مسابقات فوتسال دانشجویی دانشگاه پیام نور مرکز کرمان با عنوان «جام شهید سلیمانی» با حضور دانشجویان و جمعی از مدیران این دانشگاه آغاز شد.
فاطمه معین الدینی رئیس دانشگاه پیام نور استان کرمان، در افتتاحیه این مسابقات در جمع دانشجویان ورزشکار و تیم‌های شرکت کننده اظهار داشت: هدف از برگزاری این مسابقات، بالا بردن شور و نشاط دانشجویان و همچنین ایجاد رقابت سالم میان تیم‌های دانشجویی و بستر سازی برای رشد و تکامل جسمی و روحی واجتماعی بین جوانان است.
وی با اشاره به سخن مقام معظم رهبری که فرمودند، «اگر در یک جمله کوتاه از من بپرسند که شما از جوان چه می‌خواهید، به او خواهم گفت: تحصیل، تهذیب و ورزش» افزود: تحصیل، تهذیب و ورزش برای همه جوانان به عنوان سه راهبرد اساسی است و باید به مسئله تربیت روحی و جسمی در کنار آموزش توجه جدی شود.
در ابتدای این مراسم احمد افضلی مدیر اداره فرهنگی، دانشجویی و اجتماعی و تربیت بدنی این دانشگاه در سخنانی، گفت: ۱۲تیم از دانشکده‌های دانشگاه پیام نور مرکز کرمان و پرسنل اداری به مدت دو هفته در محل سالن غدیر مرکز کرمان با هم به رقابت می‌پردازند که مراسم اختتامیه تجلیل از تیم‌های برتر این مسابقات همزمان با ۱۶ آذر روز دانشجو برگزار خواهد شد.
در ادامه این مراسم حمید رضا منظری توکلی مسول تربیت بدنی دانشگاه پیام نور مرکز کرمان، از برگزاری بیش از ۵۰ مسابقه در این دوره مسابقات خبر داد و افزود: در این رقابت‌ها تیم‌هایی از دانشکده حقوق، فنی مهندسی، تربیت بدنی، مدیریت، بسیج دانشجویی، و تیم پرسنل اداری دانشگاه به رقابت می‌پردازند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید