خبرهای داغ:

حضرت آیت الله خامنه ای : همه دنیای اسلام موظف است که از فلسطینی‌ها حمایت کنند 

      

حضرت آیت الله خامنه‌ای: مسئله‌ى فلسطین، مسئله‌ى اوّل دنیاى اسلام است.

      

حضرت آیت الله خامنه‌ای: اهدف مبارزه برای آزادی فلسطین، آزادی همه‌ی سرزمین فلسطین -از بحر تا نهر- و بازگشت همه‌ی فلسطینیان به کشور خویش است

      

حضرت آیت الله خامنه ای:بسیج یادگار بزرگ و درخشان امام راحل است

      

حضرت آیت الله خامنه ای:بسیج مظهر اقتدار ملیست

      
سرهنگ امیری مقدم گفت: مادران و خواهران شهدا به عنوان الگو‌های صبر و مقاومت، نسل جدید جامعه در جهت روشنگری و تبیین دستاورد‌های رزمندگان دوران دفاع مقدس هستند
کد خبر: ۹۵۵۵۸۸۹
|
۳۰ آبان ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۵

قزوین_ به گزارش بسیج، صبح امروز همایش پیام آوران عاشورا با حضور سرهنگ پاسدار محمد امیری مقدم مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان قزوین، معصومه تاجیک (خواهر شهیدان حسین، علی اکبر و داوود تاجیک) به همت معاونت مشارکت امور زنان دفاع مقدس استان قزوین، کانون خواهران شهدای قزوین و سازمان بسیج پیشکسوتان واحد زنان در حسینیه شهید مطهری سپاه ناحیه امام حسن(ع) قزوین، برگزار شد.

در این همایش سرهنگ امیری مقدم اظهار داشت: انسان‌های والامقام همواره آرزوى شهادت در سر مى پرورانند و از مرگ طبیعى در بستر بیزارند و شهادت را هزار بار از آن برتر می‌دانند و همین امر موجب شد در برابر استکبار و ظالمان جهان قد علم کنند و از مردم مستضعف و بی دفاع، از جان و وجود خود بگذرند.

مدیر کل حفظ آثار دفاع مقدس استان قزوین خاطرنشان کرد: مادران و خواهران شهدا به عنوان الگو‌های صبر و مقاومت، نسل جدید جامعه در جهت روشنگری و تبیین دستاورد‌های رزمندگان دوران دفاع مقدس هستند که امیدواریم با برپایی چنین همایش‌هایی و حضور پرشکوه نوجوانان و جوانان، امنیت و آینده ایران اسلامی را تضمین کنیم.

انتهای پیام/

ارسال نظرات
پر بیننده ها
پرطرفدارترین