۱۶ / تير / ۱۴۰۴ - 07 July 2025
11:48
کد خبر : 9556801
۱۱:۰۸

۱۴۰۲/۰۹/۰۲
مشاور استاندار خراسان جنوبی در امور روحانیت:

بسیجیان، جهاد تبیین را ویژه در دستور کار خود قرار دهند

مشاور استاندار خراسان جنوبی در امور هماهنگی روحانیت، ائمه جمعه و جماعات گفت: بسیجیان جهاد تبیین را به صورت ویژه براساس فرمان مقام معظم رهبری در دستور کار خود قرار دهند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از خراسان جنوبی، حجت الاسلام محسن محمدی در نشست بصیرتی اعضای شورای پایگاه‌های بسیج استانداری خراسان جنوبی اظهار کرد: یکی از بهترین یادگارهای امام راحل(ره) تشکیل مجموعه بسیج است.

وی بیان کرد: بسیج همراهی، همگرایی و همفکری مردمی است تا گره از مشکلات جامعه حل شود.

مشاور استاندار با اشاره به ورود بسیج در عرصه‌های مختلف و گره گشایی از کار مردم، خاطرنشان کرد: بسیجان در عرصه‌های مختلف از جمله حوادث طبیعی حضور مؤثری داشته‌اند.

حجت الاسلام محمدی تصریح کرد: تفکر بسیجی یعنی اینکه حاضر است جانفدا شود تا دیگران بمانند پس بسیجی یعنی شمعی که می‌سوزد و فضا را روشن می‌کند در حالی که خودش دارد آب می‌شود.

وی افزود: بسیجی یعنی کسی که خودش روشن است و فضای غبارآلود فتنه‌ها و دشمنی‌ها را روشن می‌کند که البته تکلیف همه ما در این شرایط زمانی بسیار سنگین است.

حجت الاسلام محمدی با اشاره به اینکه بسیج در همه عرصه‌ها حضور موفق و تأثیرگذاری داشته‌، بیان کرد: بسیج از نهادهایی است که از ابتدای شکل‌گیری در کنار مردم بوده و کارهای ارزشمندی انجام داده است.

مشاور استاندار عنوان کرد: در شرایط کنونی مقام معظم رهبری به ما بسیجیان فرمان جهاد تبیین داده‌اند که همه ما باید خدمات نظام و دولت را برای مردم بیان کنیم چرا که با جهاد تبیین روحیه ایمان و امید در جامعه تزریق می‌شود.

حجت الاسلام محمدی ادامه داد: از طرفی هم جهاد تبیین و امیدآفرینی خنثی‌کننده جنگ ترکیبی دشمن هم است.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید