۱۳ / تير / ۱۴۰۴ - 04 July 2025
00:23
کد خبر : 9561495
۰۷:۴۸

۱۴۰۲/۰۹/۱۵

تجلیل فرمانده ناحیه مقاومت بسیج امام حسین(ع) از شهردار منطقه چهار قم

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج امام حسین(ع) بمنظور تعامل شهرداری منطقه چهار قم در روند اجرایی برنامه هفته دفاع مقدس در باغ موزه دفاع مقدس از شهردار این منطقه و مدیرعامل سازمان فرهنگی اجتماعی شهرداری قم تجلیل کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از قم، سرهنگ محمد ذاکر فرمانده ناحیه مقاومت بسیج امام حسین(ع) در دیدار با علیرضا اقبالیان شهردار منطقه ۴ قم اظهار داشت: گرامیداشت یاد و خاطره شهدا افتخار بزرگی است که شهدا این لیاقت را به مجموعه همکاران ما در ناحیه امام حسین(ع) ارزانی داشتند.

سرهنگ ذاکر تصریح کرد: با کمک دستگاه‌های اجرایی استان در راه‌اندازی و اجرای برنامه‌ هفته دفاع مقدس سال جاری، الحمدالله رضایت بیش از ۸۰ درصدی مردم قم را در پی داشت.

تجلیل فرمانده ناحیه مقاومت بسیج امام حسین(ع) از شهردار منطقه چهار قم

علیرضا اقبالیان شهردار منطقه چهار قم نیز در این دیدار ابراز کرد: همه ما پای کار شهدا ایستاده‌ایم و تمام توان خود را برای زنده نگه داشتن راه و مسیر شهدا بکار می‌بندیم.

وی افزود: تعامل و همکاری بین مجموعه شهرداری و بسیج دارای برکات فراوانی است که امیدواریم در برنامه‌های مختلف این همکاری نیز صورت گیرد.

در پایان این دیدار، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج امام حسین(ع) با اهدای لوایح تقدیری از علیرضا اقبالیان شهردار منطقه چهار و حجت‌الاسلام سیداحمد طباطبایی‌نژاد مدیرعامل سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری قم تجلیل کرد.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید