۲۴ / اسفند / ۱۴۰۳ - 14 March 2025
21:20
کد خبر : 9567101
۱۲:۴۲

۱۴۰۲/۱۰/۱۱
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج فراهان

فراجناحی بودن نقطه بارز شخصیت شهید حاج قاسم سلیمانی بود

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج فراهان، فراجناحی بودن را نقطه بارز شخصیت شهیدحاج قاسم سلیمانی دانست و گفت: برای سردار شهید سلیمانی این جناح و آن جناح مهم نبود بلکه اصل نظام و انقلاب برای ایشان اهمیت داشت.

به گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی از فراهان؛ سرهنگ پاسدار نعمت‌اله نجفی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج فراهان پیش از ظهر امروز در کارگاه سبک زندگی «حاج قاسم» گفت: مقام معظم رهبری درباره شهید سلیمانی می فرمایند «به حاج قاسم به چشم یک فرد نگاه نکنیم؛ به چشم یک مکتب، یک راه و یک مدرسه درس آموز نگاه کنیم».

وی با اشاره به ویژگی‌های «حاج قاسم» افزود: «حاج قاسم» در اوج ایمان به خدا و در اوج اخلاص به شهادت رسید، حاج قاسم همواره به حضرت زهرا(س) توسل می‌جست و به این باور رسیده بود که راه حل مشکلات در دستان حضرت زهرا(س) است.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج فراهان تصریح کرد: سردار سلیمانی مصداق آیه قرآنی «اشداء علی الکفار و رحما بینهم» بود و هر اندازه که در دل مظلومان و آزادی‌خواهان جهان عزت و محبوبیت داشت در دل کفار و استکبار ترسناک بود.

سرهنگ نجفی فراجناحی بودن را نقطه بارز شخصیت شهیدحاج قاسم سلیمانی دانست و گفت: برای سردار شهید سلیمانی این جناح و آن جناح مهم نبود بلکه اصل نظام و انقلاب برای ایشان اهمیت داشت.

وی افزود: شهید سلیمانی متخصص مدیریت در شرایط بحران، و جنگ ۳۳ روزه نقطه آغاز خاورمیانه بزرگ بود که حاج قاسم سلیمانی هدف را فهمید و جریان را در نطفه خفه کرد و در جنگ با داعش با تجربه عملیات والفجر ۸ «نبل» و «الزهراء» را از محاصره نجات داد. اینکه دو کشور عراق و سوریه در مقابل آمریکا و اسرائیل ایستاده‌­اند از معجزات دیپلماسی میدانی حاج قاسم بود.

نجفی با بیان اینکه تنها تعلق دنیوی حاج قاسم مردم ایران بود، تصریح کرد: شهید سلیمانی بر این باور بود که مردم ولی نعمت ما هستند و این انقلاب و نظام حاصل تلاش آنان و متعلق به آنان است و با مردم با محبت و مهرورزی رفتار می‌کرد.

وی خاطرنشان کرد: منظومه فکری حاج قاسم اهل بیت(ع) و مقام معظم رهبری است، منظومه فکری شهید سلیمانی نسخه نجات بخش جهان اسلام است.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید