۰۹ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 29 April 2025
07:15
کد خبر : 9568001
۱۱:۴۰

۱۴۰۲/۱۰/۱۴

بیانیه سازمان بسیج طلاب و روحانیون استان البرز در پی محکومیت حادثه تروریستی کرمان

سازمان بسیج طلاب و روحانیون استان البرز، در پی شهادت شماری از زائران در مسیر گلزار شهدای کرمان در سالروز شهادت حاج قاسم سلیمانی، بیانیه‌ای صادر کرد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از البرز، سازمان بسیج طلاب و روحانیون استان البرز، در پی شهادت شماری از زائران در مسیر گلزار شهدای کرمان در سالروز شهادت حاج قاسم سلیمانی، بیانیه‌ای صادر کرد. در متن این بیانیه آمده است:


بیانیه سازمان بسیج طلاب و روحانیون استان البرز در پی محکومیت حادثه تروریستی کرمان
بسم الله الرحمن الرحیم

قال الله العزیز الحکیم: وَ لَا تَحْسَبَنَّ الَّذِینَ قُتِلُوا فِی سَبِیلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا بَلْ أَحْیَاءٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ یُرْزَقُونَ ﴿سوره مبارکه آل عمران آیه ۱۶۹﴾

هر روز که می‌گذرد، عظمت و تاثیرگذاری شهید القدس حاج قاسم سلیمانی بیشتر و بیشتر برای ملت جمهوری اسلامی ایران و مسلمانان و مظلومان عالم پررنگ‌تر می‌شود و رهروان بیشتری در مسیر او قدم مینهند، دشمنان پست و زبون که در‌پی شکست‌های بیشمار، آینده تاریک و رو به نابودی خود را می‌بینند، با عملیات کور، دست به خون‌های بی‌گناه زن‌ها و فرزندان این سرزمین که جرمی جز زیارت مزار یک شهید را نداشتند، آلوده می‌کند.

این اقدامات کوردلانه دشمن تنها یک مثال را در ذهن تداعی می‌کند و آن ضرب‌المثل عربی‌ست که می‌گوید الغریق یتشبث بکل حشیش، کسی که در حال غرق شدن است به هر گیاه خشکی چنگ میزند.

سازمان بسیج طلاب و روحانیون استان البرز، ضمن محکومیت جنایت کوردلانه و تروریستی کرمان را به امام زمان (عج) و مقام معظم رهبری و ملت شریف ایران تسلیت عرض می‌کنیم و برای شهدای این ضایعه دردناک علو درجات، برای بازماندگان آنان صبر جمیل و برای مجروحان شفای عاجل را از خداوند متعال خواستار است و همچنین مجازات سریع عاملین و آمرین این اتفاق را از مسئولین امر مطالبه داریم.
  


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید