۳۰ / تير / ۱۴۰۴ - 21 July 2025
01:17
کد خبر : 9568360
۱۵:۳۸

۱۴۰۲/۱۰/۱۵

راهپیمایی مردم خوزستان در محکومیت جنایت تروریستی کرمان

مردم سراسر خوزستان بعد از اقامه نماز جمعه در محکومیت جنایت تروریستی کرمان راهپیمایی کردند.

به گزارش خبرگزاری بسیج خوزستان، مراسم راهپیمایی مردم خوزستان در محکومیت جنایت تروریستی کرمان که منجر به شهادت جمعی از هموطنان شده است ، بعد از اقامه نمازجمعه از محل مصلاهای شهرستان ها در حال برگزاری است. 

 

این مراسم در اهواز از مصلای امام خمینی ره در بلوار آیت الله بهبهانی به سمت چهارراه آبادان برگزار شد.

 

شرکت کنندگان در این راهپیمایی شعار‌های مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا، غیرت ما غیرت ایرانی است در رگ ما خون سلیمانی است، مسیر ما مسیر قرآنی استادامه راه سلیمانی است و نصرمن الله و فتح قریب سردادند و جنایت تروریستی کرمان را محکوم کردند.

 

طی دو روز اخیر نیز تجمع های خودجوش در سراسر خوزستان با حضور پرشور مردم استان برای محکوم کردن جنایت تروریستی کرمان و همدردی با خانواده های شهیدان این حادثه برگزار شده است.

امیر ضیغمی
خبرنگار: امیر ضیغمی

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
یادداشت
x

عضو کانال روبیکا ما شوید