۰۷ / خرداد / ۱۴۰۴ - 28 May 2025
17:46
کد خبر : 9568569
۱۵:۴۲

۱۴۰۲/۱۰/۱۶

ارائه خدمات دندانپزشکی رایگان بسیج جامعه پزشکی خراسان رضوی در بردسکن

 در دومین مرحله از حضور پزشکان بسیج جامعه پزشکی خراسان رضوی یک تیم دندانپزشکی در این شهرستان به مدت ۱۸ روز ارائه خدمات خواهند داشت.

به گزارش خبرگزاری بسیج خراسان رضوی از بردسکن، فرمانده سپاه ناحیه بردسکن گفت: پزشکان بسیج جامعه پزشکی خراسان رضوی از روز ۱۲ دی‌ماه تا ۲۹ دی در مناطق مختلف و محروم شهرستان مستقر هستند و به محرومین خدمات رایگان ارائه می‌دهند.

 سرهنگ پاسدار علیرضا جنیدی افزود: این گروه بسیجی و جهادی ضمن پر کردن دندان و یا کشیدن و خدمات دندانپزشکی به‌صورت رایگان برای عموم شهروندان بردسکنی در بخش‌های مرکزی، انابد و شهرآباد بنا به زمان‌بندی مستقر خواهند بود و به مداوای افراد نیازمند خواهند پرداخت.

 وی بیان کرد: این تیم دندانپزشک در مدت حضور خود با ارائه خدمات روزانه به ۳۰ نفر حدود ۵۰۰ نفر از خدمات دندانپزشکی برخوردار خواهند شد.

 

 خبر/علی نوری

شوکت سالاری
خبرنگار: شوکت سالاری

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید