۱۰ / مهر / ۱۴۰۵ - 02 October 2026
۱۵:۲۹
کد خبر : 9569474
۲۱:۱۶

۱۴۰۲/۱۰/۱۹

برگزاری ششمین رویداد استانی طعم کتاب با عشایر در شوشتر

برگزاری ششمین رویداد استانی طعم کتاب با عشایر در شوشتر
ششمین رویداد استانی طعم کتاب با عشایر در شوشتر برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج خوزستان ، مدیرکل کتابخانه های عمومی خوزستان در این جشنواره گفت : امسال برای دومین سال پیاپی جشنواره طعم کتاب با رویکرد های جدیدی در ۱۰ شهرستان عشایری استان اجرا می شود .

عباس حسین زاده افزود : در این جشنواره ها علاوه بر اجرای برنامه های فرهنگی متنوع از جمله قصه گویی ، شعرخوانی و اجرای مسابقه ، دستگاه های خدمات رسان شامل بهداشت و درمان ، هلال احمر و دامپزشکی خدمات و آموزش های رایگانی به عشایر ارائه می دهند .
وی ادامه داد : امسال در تلاش هستیم تا بیش از ۳۰ برنامه مختلف در شهرستان های عشایری استان اجرا کنیم .
رییس کتابخانه های عمومی شوشتر نیز در این جشنواره گفت : با مشارکت خیرین در این جشنواره به تعداد دانش آموزان نوشت افزار ، کتاب داستان و بسته های آموزشی اهدا شد .
معصومه نیک فرد افزود : برای ایجاد شور و نشاط و اهمیت ورزش در این مدارس کم برخوردار خوشبختانه با حمایت خیرین وسایل ورزشی از جمله توپ ، طناب و ... به مدارس اهدا شد

امیر ضیغمی
نویسنده: امیر ضیغمی

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید