به گزارش خبرگزاری بسیج از گلستان؛ دکتر برزکار معاون سیاسی نیروی زمینی سپاه در نشست جهاد تبیین ویژه روسای دانشکده ها ،معاونین و مدیران دانشگاه علوم پزشکی گفت: تحولاتی که در منطفه شاهد آن هستیم اگر در یک ساختار و چارچوب منسجم قرار نگیرد قطعا ما را به انحراف خواهد کشاند .
وی با اشاره به کتاب "هندسه قدرت جهانی " اثر مستر کسینجر ادامه داد : حمله به افغانستان، حمله به لبنان ، اجرایی شدن خاورمیانه بزرگ را بدنبال داشت . وی همچنین پیرامون وجود دوئیت ها و شکاف های سیاسی درون جامعه نیز مطالبی را بیان کرد و اضافه نمود : مردم می توانند مفهوم بسیاری از کنش ها و حرکات سیاسی خصوصا سیاست خارجه را تشخیص بدهند . تاریخ خوانی ایام جنگ ۳۳ روزه نیز از جمله مسائل مطروحه در این نشست بود .
دکتر برزکار در خصوص شعارهایی نظیر نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران که گاهی اوقات از سوی عده ای سردادهذمی شود نیز تصریح کرد : این موضوع و این طرز تفکر ریشه فرهنگی دارد . چرا که ما در طی ۲۰۰ سال اخیر همیشه مستعمره و تحت سیطره استبداد بودیم و نگاهمان همیشه درون مرزی بود ولی در این سال ها نگاهمان برون مرزی شد و طبیعی است که با وجود فرهنگ ۲۰۰ ساله اخیر برای عده ای این موضوع همخوانی ندارد.
وی خاطر نشان کرد : عدم خوانش این دو مساله باهم یک نوع مقاومت اجتماعی را برای عده ای بوجود آورده است . ما انچنان ک باید نتوانستیم برای مردم جا بيندازيم که حضور منطقه ای قدرت ها چقدر در اداره اقتصادی سیاسی و فرهنگی جامعه تاثیر دارد.
گفتنی است این نشست با همت بسیج جامعه پزشکی برگزار شد.
انتهای پیام/