۱۲ / خرداد / ۱۴۰۴ - 02 June 2025
16:51
کد خبر : 9571586
۱۲:۰۳

۱۴۰۲/۱۰/۳۰
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه آذرشهر:

ایمان، همدلی و وحدت موجب مقاومت مردم غزه شده است

تبریز- مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه آذرشهر در خصوص علت ایستادگی مردم فلسطین به ویژه غزه در برابر جنایات رژیم غاصب صهیونیستی گفت: ایمان، همدلی، وحدت و مقاومت مردم مظلوم و مسلمان فلسطین و غزه است که مقاومت آنان را در برابر این جنایات افزایش داده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، حجت الاسلام صمددوخت در نشست سیاسی کارکنان سپاه آذرشهر، ضمن تبیین و تشریح مساله فلسطین و غزه و پیامدها و واکنش‌های جهانی و بین المللی نسبت به این بحران، و مواضع جمهوری اسلامی ایران در این خصوص افزود: جنگ و بحران غزه مصیبت بزرگی است که امروز 108 روز است که با تلفات نزدیک به 30 هزار نفر، ادامه دارد و دردناکتر از آن سکوت نهادهای جهانی است که دم از انسانیت و حقوق بشر می زنند و هیچ واکنشی ندارند.  
وی در ادامه با اشاره به تدبیر رهبر انقلاب اسلامی برای تحقق چهار اصل امنیت، مشارکت، سلامت و رقابت در انتخابات پایان امسال، تاکید کرد
: دشمن در تلاش است در آستانه انتخابات، با ترورهای نقطه ای و دردآور و گرفتن تلفات بیشتر، راهبرد اول ما، امنیت کشور را تحت الشعاع قرار داده و مشارکت و سلامت انتخابات را پائین بیاورد

حجت الاسلام صمددوخت در پایان تلاش مردم و مسئولان برای حضور و مشارکت حداکثری مردم پای صندوق‌های رای را مهم، و بر هوشیاری و بصیرت بیشتر مردم در مقابل توطئه های دشمنان تاکید کرد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید