۰۲ / مرداد / ۱۴۰۴ - 24 July 2025
03:36
کد خبر : 9572332
۱۲:۴۵

۱۴۰۲/۱۱/۰۳

مهر اصالت ملی بر سه اثر هنرمندان صنایع دستی دامغان

دامغان_ رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان دامغان از دریافت مهر اصالت ملی توسط سه اثر از هنرمندان صنایع‌دستی شهرستان دامغان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بسیج، مجتبی اکبرپور رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان دامغان گفت: شکلات خوری چوبی اثر علی امیرفخریان، کیف چرمی طبله چوبی گل و مرغ اثر مرضیه سادات طباطبائی نسب و میوه خوری چوبی اثر سعیده نورمحمدی داران موفق به دریافت مهر اصالت ملی صنایع دستی شدند.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان دامغان با اشاره به روند اعطای مهر اصالت ملی صنایع‌دستی اظهار کرد: برنامه داوری مهر اصالت ملی به صورت دو سالانه برگزار می‌شود و به آثار هنرمندانی که موفق به راهیابی به مرحله داوری ملی شده‌اند، مهر اصالت ملی اعطا می‌شود.

وی تصریح کرد: شاخص‌هایی چون اصالت و نوآوری در طرح، مرغوبیت مواد اولیه، قابلیت بازاریابی، احترام به ارزش‌های محیط زیست در به کارگیری مواد و تکنیک‌های تولید و مسؤولیت اجتماعی از عوامل موثر در دریافت این نشان در سطح ملی بوده است.

 اکبرپور با بیان اینکه دریافت‌ کنندگان مهر اصالت در اولویت شرکت در نمایشگاه‌ها، مسیر برندسازی، بازاریابی و فروش آثار قرار می‌گیرند، اظهار کرد: تا پیش از این در شش دوره قبل، هنرمندان صنایع دستی دامغان ۵ مهر اصالت ملی دریافت کرده بودند که با احتساب این ۳ اثر جدید، تعداد مهرهای اصالت ملی دامغان به ۸ اثر رسید.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
یادداشت
x

عضو کانال روبیکا ما شوید