۲۴ / اسفند / ۱۴۰۳ - 14 March 2025
16:17
کد خبر : 9572439
۱۵:۳۴

۱۴۰۲/۱۱/۰۳

اعزام کاروان راهیان نور دانش آموزان ساروی به مناطق عملیاتی

۱۶۰نفر از دانش آموزان ساروی در قالب ۴ کاروان راهی مناطق عملیاتی دوران دفاع مقدس می شوند.

به گزارش خبرگزاری بسیج از مازندران، فرمانده سپاه ساری از اعزام ۱۶۰ نفر از دانش آموزان بسیجی شهرستان به مناطق عملیاتی دفاع مقدس جنوب کشور خبر داد و گفت : به منظور ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و انتقال آموزه های انقلابی و جهادی به نسلهای جدید تعداد ۱۶۰ نفر از دانش آموزان بسیجی مدارس شهرستان ساری در قالب ۴ کاروان در تاریخ ۸ بهمن به راهیان نور اعزام خواهند شد.

سرهنگ سید ابراهیم شریفی ضمن تقدیر از اداره آموزش و پرورش استان ،برگزاری این اردو را بزرگترین مانور فرهنگی در کشور برشمردو اذعان کرد: این برنامه با توجه به سختیهایی که دارد اما نتایج درخشانی به همراه دارد.

وی در خاتمه گفت: در این اردو دانش آموزان ضمن زیارت مرقد مطهر حضرت معصومه س و نمایشگاه دستاوردهای هوافضای تهران از مناطق عملیاتی فتح المبین،فکه،محور عملیاتی کانال کمیل،اروند رود، شلمچه وسد کرخه به مدت ۵ روز بازدید خواهند کرد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید