۰۵ / تير / ۱۴۰۴ - 26 June 2025
15:08
کد خبر : 9572794
۰۸:۲۸

۱۴۰۲/۱۱/۰۵
حجت‌الاسلام بیگدلی:

امام علی (ع) جلوه برجسته دین خدا بود

زنجان_مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه انصارالمهدی (عج) استان زنجان با بیان اینکه امام علی (ع) جلوه برجسته دین خدا بود گفت: باید حب امیر المومنین را قدر بدانیم زیرا دوست داشتن علی(ع) نشانه ایمان و دشمنی با او نشانه نفاق است.

امام علی (ع) جلوه برجسته دین خدا بود

حجت الاسلام حسن بیگدلی در گفتگو با خبرنگار بسیج زنجان با تبریک ولادت امیرالمومنین علی (ع) اظهار داشت: ناگفته‌های بسیاری در خصوص مقام والای حضرت علی (ع) وجود دارد و زبان از صحبت کردن در مورد شخصیت یگانه و صاحب نهج البلاغه ناتوان و قاصر است.

وی با بیان اینکه دوست داشتن علی (ع) نشانه ایمان و دشمن داشتن او نشانه نفاق است گفت: امام علی (ع) پرورش یافته پیامبر (ص) بود و به اسلام و پیامبر وفادار بود و پس از پیغمبر پارساترین و فرزانه‌ترین فرد به شمار می‌آمد، حضرتی که در کعبه متولد می‌شود و در محراب مسجد به شهادت می‌رسد.

مسئول دفتر نمایندگی، ولی فقیه در سپاه انصارالمهدی (عج) استان زنجان با اشاره به عقد اخوت بین مسلمانان گفت: در ماجرای عقد اخوت پیامبر (ص) به‌هنگام ورود به مدینه، میان مهاجرین و انصار، و با تناسب افراد در ایمان و فضائل؛ پیمان برادری برقرار کرد، اما حضرت علی (ع) تنها ماند و وقتی امام علی (ع) علت را از پیامبر (ص) پرسید، پیامبر (ص) فرمود؛ تو برادر من در دنیا و آخرت هستی و عهد اخوت را با وی برقرار ساخت.

وی در ادامه گفت: امیرالمومنین برای حفظ جان پیامبر (ص) از دست مشرکان در شبی به نام لیلة‌المبیت؛ در بستر ایشان خوابید و پیامبر توانست در آن شب به سمت مدینه، هجرت کند که فداکاری بزرگی در حفظ جان پبامبر (ص) و نشر اسلام داشت.

حجت‌الاسلام بیگدلی تصریح کرد: همان طور که عنایت خداوند شامل همه بندگان می‌شود محبت امیرالمومنین (ع) شامل دوستان و دشمنان آن حضرت بود و در روایات اهل سنت نیز آمده است که عمر ۷۰ مرتبه گفته است که اگر علی (ع) نبود عمر به هلاکت می‌رسید.

وی تاکید کرد: علی (ع) صراط مستقیم است و امروز هم صراط مستقیم، ولی فقیه و رهبری هستند، اگر در آن زمان حق امیرالمومنین (ع) را غصب کردن و مردم با رهبر جامعه همراهی نکردند، امروز نباید مردم، ولی فقیه خود را تنها بگذارند.

مسئول دفتر نمایندگی، ولی فقیه در سپاه انصارالمهدی (عج) استان زنجان اضافه کرد: اگر آن روز، ولی زمان با مشرکین و منافقین در نبرد بود امروز با مستکبرین و ظالمین دنیا مبارزه می‌کند و در این راه نیازمند حمایت و همراهی است و تکلیف حمایت از رهبری بر عهده همه اقشار جامعه است.

وی تصریح کرد: امروز وظیفه مسلمانان این است که امیرالمومنین را بشناسند و به دنیا بشناسانند و به دستورات ایشان عمل بکنند.

فاطمه عسگری


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید