۱۱ / مهر / ۱۴۰۵ - 03 October 2026
۱۲:۳۸
کد خبر : 9574402
۱۸:۵۹

۱۴۰۲/۱۱/۱۰

بزرگترین سلاح ملت علیه دشمنان حضور حداکثری در پای صندوق رأی است

بزرگترین سلاح ملت علیه دشمنان حضور حداکثری در پای صندوق رأی است
حجت‌الاسلام حبیب‌الله غفوری نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه کرمانشاه امروز سه‌شنبه 10 بهمن‌ماه با حضور در آیین تجلیل از خانواده‌های شهدای اهل ‌حق گفت: میراث شهدا جز با بصیرت و حضور درصحنه‌های مختلف، حفظ نمی‌شود.

به گزارش خبرگزاری بسیج از کرمانشاه، حجت‌الاسلام حبیب‌الله غفوری نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه کرمانشاه امروز سه‌شنبه 10 بهمن‌ماه با حضور در آیین تجلیل از خانواده‌های شهدای اهل ‌حق اظهار کرد: از روزهای اول ورود به استان کرمانشاه پیگیر دیداری با جامعه اهل حق استان بودم و خدا را شاکرم که این توفیق، با دیدار خانواده‌های معظم شهدا همراه گردید. هرچه بنده از مردم غیور اهل حق دیده‌ام؛ غیرتمندی، عزت، شرف، حضور درصحنه و ایستادن پای‌کار دین و اسلام و انقلاب بوده است.

وی جایگاه شهدا را والا خواند و افزود: از پیامبر گرامی اسلام (ص) نقل‌شده است که هر کار خوبی که انسان انجام دهد بالاتر و بهتر از آن کار هم وجود دارد تا زمانی که انسان به شهادت برسد؛ بنابراین هیچ‌کس در هیچ جایگاهی از حیث مقام و رتبه به شهید نمی‌رسد.

نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه کرمانشاه با گرامی داشتن یاد و خاطره شهدای اهل حق تصریح کرد: آمار شهدای جامعه اهل حق، پرچم افتخاری است که همواره تا قیامت در اهتزاز است.

وی با اشاره به اینکه شهدا حق شفاعت دارند و از اولین کسانی که شفاعت می‌کنند نزدیکان خودشان است، ادامه داد: خوش به سعادت خانواده‌های معظم شهدا که ادامه‌دهندگان راه شهدا و میراث‌داران شهدا هستند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین غفوری خاطرنشان کرد: شهدا در وصیت‌نامه خود نسبت به انقلاب اسلامی، امام (ره) و ارزش‌های الهی و انسانی سفارش کردند و این امانت‌ها را به دست ما سپردند.


وی گفت: دشمنان ما دشمن دین، شرف، شخصیت، عزت، استقلال، پیشرفت و امنیت ما هستند و این میراث جز با بصیرت و حضور درصحنه‌های مختلف حفظ نمی‌شود.

نماینده ولی‌فقیه در استان کرمانشاه قدرت حضور و بصیرت مردم را از همه دشمنان بیشتر دانست و تصریح کرد: در ایام انتخابات، دشمن با تبلیغات گسترده برای منصرف کردن مردم از حضور در انتخابات و پایین آوردن مشارکت، به امنیت، اقتصاد، شرف و عزت ما طمع می‌کند؛ اما وقتی حضور مردم، حضور یکپارچه و قوی باشد، دشمن مثل همیشه آن‌چنان از ملت شریف ایران ضربه می‌خورد که امیدش ناامید می‌شود و از رسیدن به مقاصد شومش قطع امید می‌کند.

 

شهرام دارابی
نویسنده: شهرام دارابی

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید