به گزارش خبرگزاری بسیج از فارس، همزمان با شروع برنامه های دهه مبارک فجر در چهل و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در شهرستان انقلابی کازرون به یاد و نام 22 شهید انقلاب این شهرستان 22نهال سرو در میدان انقلاب کازرون کاشته شد.
در این مراسم حجت الاسلام محمد صباحی امام جمعه شهرستان کازرون در سخنانی با گرامیداشت یاد و نام شهدا خصوصا شهدای انقلاب شهرستان کازرون بر ادامه راه و مسیر روشن شهدا همگان را توصیه کرد.
در ادامه مهندس نوذری شهردار شهرستان کازرون به افتتاح میدان انقلاب در شهرستان کازرون اشاره کرد و گفت: میدان انقلاب با تلاش های صورت گرفته در آغاز ایام الله دهه مبارک فجر به یاد و نام شهدا افتتاح می شود و در این راستا جهت گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی 22نهال سرو به یادو نام 22 شهید انقلاب اسلامی شهرستان کازرون در دوران طاغوت برافراشته می شود.
یادآور می شود شهرستان کازرون برای نظام جمهوری اسلامی ایران1300شهد تقدیم نموده که از این تعداد 22 شهید انقلاب می باشد که 9نفر از آنان در راهپیمایی مردم در خود شهرستان کازرون به درجه رفیع شهادت نائل آمده اند و 13نفر دیگر در مبارز به طاغوت در شهرهای آبادان، شیراز و تهران به درجه رفیع شهادت رسیده اند.
انتهای پیام/