۱۲ / فروردين / ۱۴۰۴ - 01 April 2025
23:53
کد خبر : 9576008
۱۴:۰۹

۱۴۰۲/۱۱/۱۵

مردم نبل الزهرا قریب ۴ سال مقاومت کردند

فرمانده قرارگاه منطقه‌ای کربلا در جنوب غرب گفت: مردم نبل الزهرا قریب ۴ سال مقاومت کردند، دور تا دور شهر خود را سنگر کنده بودند و مانند قلعه خیبر مقاومت می‌کردند، موجب پیروزی نهایی آنها شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج خوزستان ،سردار خادم سید الشهدا فرمانده قرارگاه منطقه‌ای کربلا در جنوب غرب در مراسم یادواره شهدای نبل والزهرا.. که در یادمان سردارشهیدعلی هاشمی برگزار شد، گفت: د راین شب به مناسبت پیروزی رزمندگان غیور، مدافعان حرم لشکر ۷ ولیعصر (عج) در نبل الزهرا مراسمی برگزار گردید.

او با اشاره به مقاومت رزمندگان، افزود: این رشادت‌ها و ایستادگی منجر به تشکیل محور مقاومت با محوریت شهید سلیمانی شد تا در برابر داعش بایستند و آن را از بین ببرند و در نهایت پیروزی شوند.

سردار سید الشهدا با بیان اینکه مردم نبل الزهرا قریب ۴ سال مقاومت کردند، یادآور شد: همان مقاومت شان که زن مرد و پیر و جوان دور تا دور شهر خود را سنگر کنده بودند و مانند قلعه خیبر مقاومت می‌کردند، موجب پیروزی نهایی آنها شد.

او انقلاب اسلامی را نشات گرفته از مقاومت دانست که موجب پیروزی شده، سپس بیان کرد: وحدت مردم ما قدرت ملی ما و امنیت ما توام با مقاومت است.

سردار خادم سید الشهدا در پایان نیز از مردم خواست تا در انتخابات مجلس خبرگان و مجلس شورای اسلامی که در اسفند ماه برگزار می‌شود برای اقتدار ایران و ایرانی حضور یابند.

امیر ضیغمی
خبرنگار: امیر ضیغمی

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید