۰۱ / فروردين / ۱۴۰۴ - 21 March 2025
03:09
کد خبر : 9577483
۱۸:۳۹

۱۴۰۲/۱۱/۱۹
مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان:

حوزه استحفاظی استان زنجان در بخش آزادراهی تکمیل شده است

زنجان _مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان، با بیان اینکه حوزه استحفاظی استان زنجان در بخش آزاد راهی تکمیل شده است،گفت: از این میزان ۱۰۰ کیلومتر آزادراه زنجان به سمت تهران بوده و ۱۰۰ کیلومتر هم به سمت استان آذربایجان شرقی است.

حوزه استحفاظی استان زنجان در بخش آزادراهی تکمیل شده است

به گزارش خبرگزاری بسیج زنجان اصغر اسماعیلی با تبریک دهه فجر به اقدامات انجام شده در راهسازی اشاره کرد و اظهار داشت: با توجه به اینکه ساخت راه در بخش های آزاد‌راه، بزرگراه و راههای اصلی بر عهده اداره کل راه و شهرسازی است اما نگهداری راهها در تمام بخش های راه بر عهده راهداری و حمل و نقل جاده ای استان زنجان است.

 

وی با بیان اینکه استان زنجان از موقعیت جغرافیایی استثنایی برخودار است،گفت: این استان مرکز اتصال استانهای شمالغرب به پایتخت است و در این میان می طلبد به توسعه بهبود راهها توجه ویژه ای شود.

 

مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان،به میزان طول شبکه راههای استان زنجان اشاره کرد و افزود: این استان « ۲۰۰ کیلومتر » آزاد راه، «۱۳۰کیلومتر» بزرگراه،«۳۵۰ کیلومتر» راه اصلی،«۷۵۰ کیلومتر »راه فرعی و« ۴ هزار و ۲۰۰ کیلومتر» راه روستایی دارد.

 

اسماعیلی با بیان اینکه حوزه استحفاظی استان زنجان در بخش آزاد راهی تکمیل شده است،گفت: از این میزان ۱۰۰ کیلومتر آزادراه زنجان به سمت تهران بوده و ۱۰۰ کیلومتر هم به سمت استان آذربایجان شرقی است.

 

وی با تاکید بر اینکه بخش اعظمی از پروژه های راه سازی از اعتبارات ملی تامین می شود، تصریح کرد: بخش راه یکی از مولفه‌های مهم اصلی توسعه هر کشوری است و وجود راه برای هر منطقه یک سرمایه ارزشمند است.

 

فاطمه عسگری 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید