۱۵ / تير / ۱۴۰۴ - 06 July 2025
18:17
کد خبر : 9583107
۱۳:۱۶

۱۴۰۲/۱۲/۱۱

حضور و مشارکت در انتخابات برای حمایت از نظام و انقلاب یک تکلیف همگانی است

امام جمعه گرمسار با بیان اینکه بهترین پشتوانه برای نظام مردمی و جمهوری اسلامی ایران رأی مردم خواهد بود، گفت: حضور و مشارکت در انتخابات برای حمایت از نظام و انقلاب یک تکلیف همگانی است.

حجت الاسلام سید علیرضا آرامی در گفت و گو با خبرنگاران در گرمسار با تأکید بر اهمیت حضور حماسی مردم و مشارکت حداکثری در انتخابات اظهار داشت: مردم با حضور حماسی خود در صحنه انتخابات و صندوق های رأی یک بار دیگر حمایت خود را از نظام و انقلاب اسلامی ایران اعلام می کنند.

وی با بیان اینکه حضور پر شور مردم و مشارکت حداکثری در انتخابات، دشمنان را از دستیای به اهداف و توطئه های خصمانه آنان نا امید می کند، افزود: انتخاب و مشارکت در انتخابات باید با آگاهی و بصیرت انجام شود.

امام جمعه گرمسار خاطرنشان کرد: بهترین پشتوانه برای نظام مردمی و جمهوری اسلامی ایران رأی مردم خواهد بود و در پایان امروز با انتخاب افراد شایسه و اصلح شیرینی آن بر جان آحاد ملت ایران می نشیند.

سمیه اصغری
خبرنگار: سمیه اصغری

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید