مدیر کل استاندارد خوزستان گفت: ۲ مجوز استاندارد آرد کامل برای تولیدکنندگان این محصول صادر شد.
به گزارش خبرگزاری بسیج خوزستان، علی داودی گفت: به منظور اصلاح، ارتقا و تنوع بخشی به سبد غذایی مصرف خانوار، حفظ سلامت شهروندان و ترویج و اشاعه فرهنگ مصرف آرد کامل و به منظور اجرایی کردن سیاستهای کلی سلامت ابلاغی مقام معظم رهبری، اداره کل استاندارد خوزستان اقدام به صدور ۲ مجوز استاندارد آرد کامل برای کارخانههای آرد جنوب و آرد غنچه کرد.
وی افزود: آرد کامل آردی است که از تمام اجزای دانه گندم (آندوسپرم، سبوس و جوانه) پس از پوست گیری اولیه تهیه میشود و دارای بیش از ۱۲ درصد پروتئین و شامل فیبر، مواد معدنی و ویتامینهای گروه ب است.
داودی ادامه داد: این آرد میتواند در تولید انواع نان و فرآوردههای آردی مورد استفاده قرار گیرد.
اخبار مرتبط
ارسال نظرات
غیرقابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
پر بیننده ها
آخرین اخبار