طرح تشدید کنترل و نظارت بر تولید و عرضه فرآورده های خام دامی در سیستان و بلوچستان
به گزارش خبرنگار بسیج از زاهدان، دکتر غلامرضا سرگزی مدیرکل دامپزشکی استان گفت: با توجه به افزایش میزان مصرف فرآورده های خام دامی در ایام تعطیلات نوروز و ماه مبارک رمضان، بمنظور تامین فرآورده سالم و حلال و همچنین اهمیت ارتقاء سطح بهداشت و سلامت مصرف کنندگان این محصولات، نظارت های بهداشتی و شرعی بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی از 19 اسفند 1402 لغایت 22 فروردین 1403 تشدید می گردد و در زمان اجرای این طرح کارشناسان نظارت بهداشتی دامپزشکی در سطح استان در قالب اکیپ های ویژه نظارت بهداشتی و شرعی، کار نظارت بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی، سردخانه ها، کشتارگاه های دام و طیور، مراکز عرضه، رستورانها و .... را بر عهده دارند.
در ادامه، وی عنوان داشت: در مدت زمان اجرای این طرح تعداد 57 اکیب ثابت و سیار و 107 نفر در قالب بازرس بهداشتی به صورت دو شیفت صبح و عصر وظیفه نظارت بر مراکز عرضه را انجام می دهند.
مدیرکل دامپزشکی استان تاکید نمود: به شهروندان توصیه میشود محصولات و فرآوردههای خام دامی مورد مصرف خود را از مراکز تحت نظارت دامپزشکی در سطح استان تهیه نمایند و از خرید گوشت مرغ یا قطعات ران و سینه فاقد بسته بندی، گوشت قرمز فاقد مهر و لیبل دامپزشکی، گوشت از پیش چرخ شده، آلایش مرغ بدون بستهبندی و یا فرآوردههای خام دامی دارای بستهبندی با برچسب مخدوش خودداری نمایند.
وی تصریح کرد: دامپزشکی در راستای وظایف بهداشتی خود، وظیفه نظارت بهداشتی بر تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی اعم از شیر، گوشت سفید و قرمز، تخم مرغ، عسل و.... از مزرعه تولید تا سفره مصرف را به عهده دارد و با هرگونه فعالیت غیر بهداشتی با منشاء دامی با توجه به خطر انتقال بیماریهای مختلف، در همه مراحل برخورد خواهد شد.
وی در پایان از شهروندان درخواست نمود در صورت برخورد با هرگونه تخلف بهداشتی موضوع را به ادارات دامپزشکی شهرستان ها و یا با شماره ۱۵۱۲ سامانه ارتباط مردمی دامپزشکی اطلاع تا کارشناسان این اداره کل نسبت به پیگیری موضوع اقدام نمایند.