۲۲ / اسفند / ۱۴۰۳ - 12 March 2025
19:52
۰۹:۵۱

۱۴۰۳/۰۱/۲۱
در ناحیه مقاومت بسیج سپاه خانمیرزا برگزارشد؛

اختتامیه برنامه های ماه مبارک رمضان

آیین اختتامیه برنامه های ماه مبارک رمضان با حضور کارکنان ناحیه مقاومت بسیج سپاه خانمیرزا برگزارشد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از استان چهارمحال و بختیاری؛ مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در ناحیه مقاومت بسیج سپاه خانمیرزا با تبریک  عید سعید فطر گفت: ماه رمضان، ماه مغفرت و آمرزش بود که با همه خوبی ها و برکاتش در حال به پایان رسیدن است.

حجت الاسلام محمدی پناه افزود:به لطف خدا برنامه های قرآنی خوب و متنوعی با عنوان "نور مبین" کلاسهای اخلاق و احکام همچنین محافل انس با قرآن مشترک با  ادارات و فراجا در شهرستان در طول ماه مبارک رمضان برای پایوران ، سربازان وکارمندان برگزار شد .

وی، با اشاره به نقش وجایگاه پراهمیت قرآن این کتاب آسمانی در داشتن زندگی سالم هر شخصی اظهارداشت :  با توجه به سفارشات اکید دین مبین اسلام بر قرائت روزانه آیاتی چند از کتاب آسمانی ، باید تلاش کنیم تا  انس با قرآن در غیر ماه مبارک رمضان هم استمرار داشته باشد.

حجت الاسلام محمدی پناه، در ادامه عنوان کرد: عید فطر یکى از دو عید بزرگ اسلامى است که درباره آن احادیث و روایات فراوانی وارد شده است. مسلمانان روزه‏ دار که ماه رمضان را به روزه گذرانده و از خوردن و آشامیدن و بسیارى از کارهاى مباح دیگر امتناع ورزیده‏اند، اکنون پس از گذشت ماه مبارک رمضان در نخستین روز ماه شوال اجر و پاداش خود را از خداوند میطلبند،اجر و پاداشى که خود خداوند به آنان وعده داده است.

وی افزود: عید فطر داراى اعمال و عباداتى است که در روایات معصومین(علیهم السلام) به آنها پرداخته شده و ادعیه خاصى نیز درباره آن آمده است و از سخنان معصومین(علیهم السلام) چنین استفاده مى ‏شود که روز عید فطر، روز گرفتن مزد است، و لذا در این روز مستحب است که انسان بسیار دعا کند و به یاد خدا باشد و خیر دنیا و آخرت را بطلبد.

در پایان این مراسم از  فعالان در برنامه های ماه رمضان تقدیر شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید