خبرهای داغ:

تشکیل سپاه «بسته کاملی» بود که امام برای جامعه اسلامی تدارک دیدند

کد خبر: ۹۵۹۲۹۷۷
|
۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۳:۵۸

حجت الاسلام عبدالنبی موسوی فرد نماینده ولی فقیه در خوزستان در مراسم گرامیداشت سالروز تاسیس سپاه و سالگرد شهادت سردار پر افتخار اسلام شهید حجازی گفت: هر کس در مسیر اطاعت الهی قدم بردار خداوند به او عنایات بسیاری خواهد کرد.

 

او افزود: با اقدام اخیر سپاه و حمله به سرزمین های اشغالی فلسطین تمام جهان به اقتدار ایران پی برد که از سوی سپاه محقق شد.

 

حجت الاسلام موسوی فرد بیان کرد: رژیم اسراییل در تلاش است تا با تجزیه کشورهای بزرگ جهان اسلام آنها را به راحتی بتواند کنترل کند و تنها ایران بود که مقابل این اقدام ایستاد.

 

نماینده ولی فقیه در خوزستان ادامه داد: رژیم اسراییل چنان گستاخ شد که به بخشی از کشور ما حمله کرد و تردید نکنید که اقدام ما بر اساس منشور سازمان ملل متحد و قانونی است.

 

او همچنین در بخش دیگری از صحبت‌های خود اظهار داشت: حضرت امام (ره) بهترین فرصت را بردند و حکومت اسلامی را پایه گذاری کردند و اگر بی ملاحظه بخواهم بگویم امام یک بسته کامل نیز برای جامعه تدارک دید که تشکیل سپاه بود.

ارسال نظرات
پر بیننده ها