۱۰ / مهر / ۱۴۰۵ - 02 October 2026
۱۱:۲۵
کد خبر : 9593730
۱۷:۴۱

۱۴۰۳/۰۲/۰۴

برداشت کلزا از مزارع شهرستان کرخه

برداشت کلزا از مزارع شهرستان کرخه
برداشت کلزا از مزارع شهرستان کرخه آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج خوزستان، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کرخه گفت: در سال زراعی جاری بالغ بر۳ هزار و ۲۷۶هکتار از اراضی زراعی شهرستان به کشت محصول کلزا اختصاص یافت.

علیرضا رضایی افزود: میانگین عملکرد کلزا در شهرستان ۱/۷ تن در هکتار برآورد شده است و پیش بینی می‌شود که درحدودبیش از۵۵۰۰تن کلزا از این مزارع استحصال شود.
وی ادامه داد: تمام برنامه ریزی‌ها و هماهنگی‌های لازم برای برداشت، خرید و انتقال محصول کلزا انجام گرفته است و دو مرکز خرید تعاونی روستایی اتحاد روستای عبدالخان پاییند و دهخدا در روستای خویس بخش شاوور درحال تحویل محصول کلزای کشاورزان هستند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کرخه اظهار کرد: کلزا یکی از محصولات استراتژیک است که روغن این محصول به دلیل داشتن اسید‌های چرب اشباع نشده از کیفیت بسیار بالایی برخوردار بوده و علاوه بر این کاشت دانه روغنی کلزا به دلیل تناوب زراعی با غلات باعث حاصلخیزی و بهبود ساختمان خاک، کاهش آفات و بیماری‌های گندم و افزایش عملکرد می‌شود.

امیر ضیغمی
نویسنده: امیر ضیغمی

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید