معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام؛

اجرای نهضت آرد کامل در راستای سلامت شهروندان است

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام گفت: اجرای نهضت نان و آرد کامل در راستای حفظ سلامت شهروندان است؛ چرا که آرد کامل یعنی آردی که سبوس آن گرفته نشود و نان با همان آرد تهیه شود که این نان علاوه بر حفظ سلامت شهروندان باعث افزایش یادگیری کودکان و پیشگیری از کم‌خونی آنان می‌شود.
کد خبر: ۹۵۹۴۰۴۴
|
۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۳:۰۶

به گزارش خبرگزاری بسیج،شهریار عباسی صبح امروز در آیین افتتاحیه تولید نان کامل در ایلام، اظهار کرد: خوشبختانه پس از پیگیری‌ها و تلاش‌های زیاد، "نهضت نان کامل" در ایلام اجرا شد و امروز به طور رسمی با افتتاح ۶ نانوایی پخت نان کامل در این استان آغاز شد.

 

 معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام افزود: نان کامل بر خلاف نان سفید که سبوس آن جدا می‌شود، سرشار از فیبر، ویتامین‌ها، مواد معدنی و آنتی‌اکسیدان‌ها است.

 

 وی تصریح کرد: مصرف نان کامل فواید بسیاری برای سلامت مردم دارد؛ زیرا به بهبود عملکرد گوارش، تقویت سیستم ایمنی بدن، کنترل قند خون، کاهش خطر بیماری‌های قلبی، کمک به کاهش وزن، پیشگیری از برخی سرطان‌ها مانند سرطان روده بزرگ، افزایش سلامت پوست و مو کمک می‌کند.

 

 معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام گفت: مردم باید آگاه باشند که اجرای نهضت نان و آرد کامل در راستای حفظ سلامت شهروندان است؛ زیرا آرد کامل یعنی آردی که سبوس آن گرفته نشود و نان با همان آرد تهیه شود که این نان علاوه بر حفظ سلامت شهروندان باعث افزایش یادگیری کودکان و پیشگیری از کم‌خونی آنان می‌شود.

 

 عباسی گفت: سبوس گیری آرد سفید موجب می‌شود که همه خواص آن از بین برود، به همین دلیل نان کامل با آرد سبوس‌دار کمی تیره‌تر با ماندگاری مناسب بدون ضایعات و مهم‌تر از همه منجر به حفظ سلامت شهروندان و جلوگیری از چاقی شکمی و بسیاری امراض گوارشی می‌شود.

 

 وی ادامه داد: معاونت اقتصادی استانداری با همکاری دستگاه مرتبط پس از ابلاغ از سوی وزارت کشور و همچنین دستورالعمل کمیسیون اصل ۹۰ جلسات متعدد برگزار و حتی تیمی به استان مرکزی برای بازدید از اجرای طرح نهضت نان کامل اعزام شد.

 

 معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام تأکید کرد: نظارت بر کل چرخه این بخش، از گندم تا پخت نان با حضور میدانی در همه شهرستان‌ها، ادامه دارد و بحث نظارت از سیلوها تا کارخانه‌ها به‌طوری جدی دنبال می‌شود و در این راستا حضور دستگاه‌های نظارتی با استفاده از ابزارهای تشویقی و تنبیهی، می‌تواند مؤثر باشد.

 

 عباسی یادآور شد: بازدید از واحدهای نانوایی و کارخانه آرد و برگزاری دوره آموزشی و تجمیع مسائل و مشکلات آنها به‌صورت مرتب انجام می‌شود تا اطمینان پیدا کنیم قدم اول را به‌درستی برداشتیم.

 

 وی ادامه داد: برگزاری دو کارگاه آموزشی توسط استانداری و فرمانداری ایلام برای واحدهای نانوایی، اعزام تیم ایلام به استان مرکزی برای بررسی طرح احیای نهضت نان کامل، تشکیل کمیته استانی در راستای احیای آرد و نان کامل و تشکیل و فعال‌سازی دبیرخانه سلامت غذایی و نان در استان از دیگر اقدامات انجام‌گرفته در سال گذشته بوده تا بتوانیم اقدام عملیاتی برای حفظ سلامت مردم انجام دهیم.

 

 معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام افزود: خوشبختانه باوجوداینکه ابلاغ شده بود یک تا سه کارخانه پروانه تولید آرد کامل در هر استان دریافت کنند؛ اما اکنون همه پنج کارخانه آرد استان موفق به دریافت پروانه آرد کامل در ایلام شده‌اند.

 

 عباسی گفت: مردم با مصرف نان کامل که از آرد کامل درست شده می‌توانند از ابتلا به بسیاری بیماری‌ها پیشگیری کنند.

ارسال نظرات
آخرین اخبار