۲۵ / اسفند / ۱۴۰۳ - 15 March 2025
15:45
کد خبر : 9594151
۱۴:۱۳

۱۴۰۳/۰۲/۰۶
در راستای گرامیداشت هفته سلامت؛

همایش پیاده روی خانواده در قزوین برگزار شد

در راستای گرامیداشت هفته سلامت؛همایش پیاده روی خانواده در شهرستان قزوین برگزار شد.

قزوین_ به گزارش بسیج، همزمان با هفته سلامت پیاده روی خانوادگی از جاده سلامت تا مجموعه رفاهی، تفریحی طلائیه قزوین برگزار شد.

این مراسم به همت معاونت دفاع زیستی، و معاونت تربیت بدنی و ورزش سپاه صاحب الامر(عج) استان قزوین برگزار شد.

حجت الاسلام یوسفی مسوول نمایندگی ولی فقیه در سپاه صاحب الامر(عج) استان قزوین، سرهنگ ابوالفضل طاهرخانی جانشین سپاه استان، مسوولان سپاه استان و نواحی و خانواده پاسداران حضور داشتند. 

حجت الاسلام یوسفی در این مراسم با بیان اهمیت نقش ورزش در سلامت انسان بیان کرد: جسم و روان ارتباط عمیقی با یکدیگر دارند و اختلال سلامت در هر یک از اینها سلامت دیگری را به خطر می اندازد.

وی با اشاره به اینکه سلامت و شادابی افراد وابسته به حرکت و جنب و جوش است گفت: ورزش باعث افزایش توان عضلات می شود. ورزش باعث افزایش جریان خون در بدن می شود و در نتیجه از بیماری های مختلف جلوگیری می کند. شرکت در فعالیت های ورزشی احساس مسئولیت و شجاعت را به فرد می دهد.

حجت الاسلام یوسفی اظهار کرد: ورزش باعث می شود تا تمایلات فردی تحت تأثیر خواسته های گروهی قرار گیرد و افراد کم مهارت و ضعف حمایت شوند و روابط خوب انسانی رشد می یابد و روحیه انصاف و عدالت و ادب و احترام به قوانین در افراد شکل می گیرد.

گفتنی است؛ در پایان این همایش تعداد ۲۵۰ جایزه شامل سفر زیارتی مشهد و قم، دوچرخه، کارت هدیه و وسایل ورزشی به قید قرعه به شرکت کنندگان اهدا شد.

 

انتهای پیام/۱۰۱۰


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید