۰۲ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 22 April 2025
18:34
کد خبر : 9596436
۱۳:۵۲

۱۴۰۳/۰۲/۱۴
بمناسبت هفته عقیدتی‌سیاسی؛

کارکنان سپاه میانه با امام جمعه دیدار کردند

تبریز- بمناسبت گرامیداشت هفته عقیدتی‌سیاسی، هفته معلم و هفته بسیج سازندگی، جمعی از کارکنان سپاه و آموزش و پرورش با امام جمعه میانه دیدار کردند.

 به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از آذربایجان‌شرقی، امام جمعه میانه در این دیدار ضمن تبریک ایام، عامل اصلی دشمنی دشمنان اسلام با ایران را ترس و وحشت از دین، استحکام انقلاب و تبدیل شدن آن به قدرت برتر دنیا عنوان کرد و گفت: آنها نمی‌خواهند اسلام، قرآن و حکومتی بر اساس آن باشد لذا جبهه‌گیری کرده و به خرابکاری می‌پردازند.

   حجت‌الاسلام سیدسعید رشادی با بیان اینکه ایران امروز به قدری در جامعه جهانی نفوذ و محبوبیت یافته است که هر کس بخواهد به آن جسارتی بکند، خود به خود محکوم می‌شود، این قدرت و نفوذ را ثمره لطف و عنایت الهی و نتیجه شهادت جوانان مومن نماز شب خوان دانست.

    وی در ادامه با بیان سابقه درخشان و کارکردهای بی‌نظیر بسیج سازندگی در التیام زخم‌ها و ویرانی‌های کشور و درخشش در عرصه‌های مختلف خدمات‌رسانی، عامل اصلی اعتلای یک کشور را فرهنگ آن کشور عنوان کرد و اظهار داشت: تا زمانی که فرهنگ ما فرهنگ کار، علم‌آموزی و حرکت جهادی باشد و از رفاه‌طلبی، خوشگذرانی و مدرک‌زدگی، دور باشیم، پیشرفت و توسعه با ما خواهد بود.

   حجت‌الاسلام سیدسعید رشادی بر ترویج فرهنگ جهادی تاکید کرد و افزود: بسیج سازندگی علاوه بر اینکه خود در صحنه است، باید مبلغ سازندگی، فعالیت، کار، کارگری و معلمی باشد.

   در ابتدای این مراسم، فرماندار، رئیس آموزش و پرورش، و فرمانده سپاه میانه نکاتی را ایراد کردند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید