۰۸ / تير / ۱۴۰۴ - 29 June 2025
23:03
کد خبر : 9597603
۱۸:۵۶

۱۴۰۳/۰۲/۱۹

تلاش برای برگزاری هرچه باشکوهتر کنگره شهدا در مازندران

فرمانده سپاه کربلای مازندران: دومین کنگره ملی ۱۰ هزار و ۴۰۰ شهید استان مازندران، نیمه اول مهرماه در مازندران برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بسیج مازندران، جلسه استانی دومین کنگره بزرگداشت شهداي سرافراز استان مازندران با حضور استاندار، فرمانده سپاه کربلا و رؤسا و دبیران کمیته های این کنگره در استانداری مازندران برگزار شد.

استاندار مازندران در جلسه کنگره شهدای استان گفت: دانشگاهیان همگرایی در موضوع شهدا را مورد توجه قرار دهند و تدوین کتاب با موضوع شهدا باید به گونه‌ای باشد تا در مجامع بین المللی دیده می شود.

نوری افزود: معاونت دانشجویی دانشگاه‌ها برای نوشتن پایان نامه با موضوع شهدا برنامه ریزی کنند.

وی تصریح کرد: یکی از رسالت‌های پایان نامه‌ها کاربردی بودن آن است که می‌توان شهدا و فرهنگ ایثار و شهادت را در کانون توجه قرار داد.

فرمانده سپاه کربلای مازندران نیز در این جلسه گفت: دومین کنگره ملی ۱۰ هزار و ۴۰۰ شهید استان مازندران، نیمه اول مهرماه در مازندران برگزار می‌شود.

سردار مسلمی افزود: در مجموع ادارات و نهاد‌ها ۲۱ کمیته برای اجرایی شدن۲۵۰ عنوان برنامه توافق شده است.

مدیرکل صدا وسیمای مازندران نیز در این جلسه از پوشش کامل زنده و ضبطی پیش کنگره استان مثل یادواره ۷۰۰ روحانی شهید بهشهر، یادواره شهدای کارگر در سوادکوه، یادواره سردار بصیر در فریدونکنار و یادواره سردار طوسی در نکا خبر داد.

ابراهیمی افزود: هم اکنون طراحی و تولید برنامه ویژه روتین هفتگی با نام ستاره‌های خاکی با موضوع ترویج فرهنگ و شهادت به تهیه کنندگی آقای علیرضا فلاح در حال انجام است.

او خاطر نشان کرد: تهیه بسته‌خبری با عنوان از آخر مجلس با هدف شهدای کمتر شناخته شده استان. تولید ۴ موشن گرافی وصیت نامه شهدا ، تولید ۳ استوری موشن با موضوع ده‌هزار و ۴۰۰ شهید استان و تامین و بارگذاری ۴۵ برنامه با موضوع گرامیداشت شهدای استان از دیگر برنامه‌های صدا وسیمای مرکز مازندران است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید