ارتقا تولید گوشت مرغ به ۵۸ هزار تن در سیستان و بلوچستان
به گزارش خبرنگار بسیج از زاهدان، علیرضا دهمرده در نشست شورای هماهنگی بخش کشاورزی سیستان و بلوچستان بیان کرد: در سال گذشته ۲۴ میلیون قطعه جوجهریزی در واحدهای مرغداری گوشتی استان انجام شد که با این میزان جوجهریزی ۴۱ هزار تن گوشت مرغ از واحدهای صنعتی و ۴ هزار و ۵۰۰ تن از مرغداریها بومی و مجموعاً ۴۵۰۰۰ تن گوشت مرغ در استان تولید و به بازار مصرف عرضه شده است.
وی افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون ۴ میلیون و ۲۹۶ هزار و ۷۸۰ قطعه جوجهریزی در واحدهای مرغداری انجام شده که این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزون بر ۲۶ درصد رشد داشته است.
این مسئول گفت: در قالب یک برنامه با مشارکت بهرهبرداران تا پایان ۱۴۰۳ و با بهرهبرداری از واحدهای جدیدالاحداث و همچنین فعالسازی واحدهای راکد، میزان تولید گوشت مرغ را از ۴۵ هزار تن کنونی با رشد ۲۹ درصدی به ۵۸ هزار تن خواهیم رساند.