سرپرست فرمانداری شهرستان البرز؛

در اعطای مجوز نانوایی، توانایی‌های اقتصادی محل درخواست نانوایی ارزیابی شود

در اعطای مجوز نانوایی، توانایی‌های اقتصادی محل درخواست نانوایی ارزیابی شود
فتوحی عنوان کرد: در اعطای مجوز نانوایی، توانایی‌های اقتصادی محل درخواست نانوایی ارزیابی شود.
کد خبر: ۹۶۰۲۰۷۴
|
۰۷ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۹:۲۹

قزوین -به گزارش بسیج، جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان البرز در سال ۱۴۰۳ به ریاست فتوحی سرپرست فرمانداری با محوریت بررسی وضعیت نظارت‌ها در روند توزیع آرد و نان در سطح شهرستان و پیگیری درخواست‌های واصله به دبیرخانه، در محل فرمانداری برگزار گردید.

 حامد فتوحی سرپرست فرمانداری البرز در این جلسه تاکید کرد: نظارت بر وضعیت کیفی و کمی حوزه آرد و نان از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و باید بازرسی به صورت دقیق و منظم انجام شود و بازرسان نیز در این موضوع اهتمام ویژه‌ای داشته باشند.

وی افزود: در خصوص اعطای مجوز نانوایی به ویژه در حوزه‌های روستایی، ادارات جهاد کشاورزی و صمت و همچنین اتحادیه آرد و نان، ظرفیت‌ها و توانایی‌های اقتصادی محل درخواست نانوایی را ارزیابی کنند.

لازم به ذکر است در این جلسه درخواست‌های واصله به دبیرخانه و مسائل حوزه وضعیت کیفی آرد و نان مورد بررسی قرار گرفت.

 

انتهای پیام/۱۰۰۴

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار