۱۰ / مهر / ۱۴۰۵ - 02 October 2026
۱۲:۳۰
کد خبر : 9603408
۱۱:۴۳

۱۴۰۳/۰۳/۱۳
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان خبر داد:

آمادگی خدمات سفر کردستان برای تعطیلات تابستان

آمادگی خدمات سفر کردستان برای تعطیلات تابستان
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان، بر لزوم آمادگی دستگاه‌های عضو کمیته‌های عضو ستاد اجرایی خدمات سفر استان در ایام تعطیلات نیمه خردادماه و تعطیلات تابستان تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از کردستان، کیومرث حبیبی شامگاه شنبه ۱۲ خردادماه ۱۴۰۳ در جلسه ستاد اجرایی خدمات سفر استان ویژه ایام تعطیلات نیمه خرداد و تعطیلات تابستان پیشرو، ضمن عرض تسلیت در پی شهادت رئیس‌جمهور و همراهان ایشان و سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) اظهار کرد: در تعطیلات پیشرو نیاز است تا با همکاری و هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی و خدماتی، وضعیت اسکان و خدمات‌رسانی به گردشگران در استان به نحوی شایسته مدیریت شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان گفت: طبق نظرسنجی‌های انجام شده در ایام تعطیلات نوروز و عید فطر امسال، مسافران و گردشگران ورودی به استان از ارائه خدمات توسط ستاد اجرایی خدمات سفر رضایت داشته‌اند.

وی با بیان اینکه رضایت‌مندی و خاطره خوش گردشگران از سفر به استان قطعاً موجب توسعه گردشگری در بلندمدت خواهد شد، افزود: تمامی دستگاه‌های اجرایی برای میزبانی شایسته از مسافران و تأمین سفری امن، هم‌افزایی و همکاری لازم را داشته باشند.

حبیبی عنوان کرد: ساماندهی نمازخانه‌ها و سرویس‌های بهداشتی بین‌راهی و داخل‌شهری برای رفاه حال مسافران و گردشگران امری لازم و ضروری است که باید بیش‌ازپیش موردتوجه قرار گیرد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان هم در این جلسه گفت: در ایام تعطیلات نیمه خرداد و فصل تابستان شاهد افزایش چشمگیر ورود گردشگران به کردستان خواهیم بود و نیاز است با برنامه‌ریزی و ایجاد انسجام و هماهنگی میان کمیته‌ها و اعضای ستاد اجرایی خدمات سفر، در خدمت‌رسانی به مسافران و گردشگران اهتمام ویژه‌ای انجام شود.

منصور مهرزاد با تأکید بر کنترل قیمت و کیفیت کالا‌ها و تأمین اقلام ضروری موردنیاز گردشگران در این ایام، اظهار کرد: به‌منظور نظارت دقیق بر نحوه ارائه خدمات در مراکز گردشگری، بازدید‌های نظارتی کارشناسان این مجموعه بر تأسیسات گردشگری آغاز شده و تا پایان تعطیلات به‌صورت مستمر ادامه خواهد داشت.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان از آمادگی موزه‌ها و بنا‌های تاریخی این استان برای میزبانی از گردشگران در تعطیلات پیشرو خبر داد و افزود: تأسیسات گردشگری استان اعم از مراکز اقامتی، واحد‌های پذیرایی و مجتمع‌های بین‌راهی نیز آمادگی ارائه خدمات و میزبانی از گردشگران در این ایام را دارند.

وی عنوان کرد: امید است با تداوم همکاری و هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی و خدماتی بتوانیم با برنامه‌ریزی دقیق و ارائه خدمات مطلوب گامی مثبت در راستای افزایش ماندگاری و ثبت خاطرات خوش برای مسافران و گردشگران در استان برداریم.

در ادامه این جلسه اعضای کمیته‌های ستاد خدمات سفر استان به ارائه گزارشی از اقدامات و برنامه‌های خود در راستای خدمات‌دهی مناسب به مسافران و گردشگران پرداختند.

انتهای خبر/

گل آرا ظاهری
نویسنده: گل آرا ظاهری

گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید