۱۳ / خرداد / ۱۴۰۴ - 03 June 2025
05:56
کد خبر : 9604690
۲۰:۱۴

۱۴۰۳/۰۳/۱۸
هر روز با شهدای گلستان؛

شهید نوجوانی که عاشق شهادت بود

شهید محمد باقر مازندرانی، یکم مهر ۱۳۴۶ در روستای محمدآباد از توابع شهرستان گرگان به دنیا آمد و چهاردهم تیر ۱۳۶۴ با سمت تک‌تیرانداز در مریوان هنگام درگیری با گروه‌های ضد انقلاب بر اثر اصابت گلوله به شهادت رسید

شهید نوجوانی که عاشق شهادت بود

به گزارش خبرگزاری بسیج از گلستان؛ شهید محمد باقر مازندرانی، یکم مهر ۱۳۴۶ در روستای محمدآباد از توابع شهرستان گرگان به دنیا آمد. پدرش نجف‌قلی، کشاورز بود و مادرش مرضیه نام داشت. دانش آموز اول متوسطه بود. از سوی بسیج در جبهه حضور یافت. چهاردهم تیر ۱۳۶۴ با سمت تک‌تیرانداز در مریوان هنگام درگیری با گروه‌های ضد انقلاب بر اثر اصابت گلوله به شهادت رسید. مزار او در گلزار شهدای امامزاده عبدالله شهرستان زادگاهش قرار دارد. برادرش حسن نیز به شهادت رسیده است.

خاطره‌ای به نقل از برادر شهید

از آنجایی که سن برادرم برای رفته به جبهه کم بود و او نیز دیوانه‌وار عاشق جنگ و شهادت و جبهه بود چاره‌ای نداشت جز اینکه شناسنامه‌اش را دستکاری کند. او با مهارت خاصی سنش را یکسال بزرگتر کرده بود تا اینگونه بتواند موانعی را که جلوی رفتنش را می‌گیرند به راحتی از جلوی پایش بردارد مدام می‌گفت: من خودم را بگونه‌ای به خط مقدم می‌رسانم که هیچکس متوجه نشود. حتی اگر شده مخفیانه خواهم رفت.

انتهای پیام/

مهدی قوانلو
خبرنگار: مهدی قوانلو

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید