۱۳ / تير / ۱۴۰۴ - 04 July 2025
11:01
کد خبر : 9604701
۲۱:۴۹

۱۴۰۳/۰۳/۱۸

نامزدها و حامیانشان حرمت‌ها را حفظ کنند

نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی گفت: یکی از موضوعاتی که مقام معظم رهبری به نامزدهای انتخابات و حامیانشان تاکید داشتند حفظ آبروی ملی و حرمت‌ها در مناظرات و تبلیغات انتخاباتی است.

به گزارش خبرگزاری بسیج،نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی گفت: یکی از موضوعاتی که مقام معظم رهبری به نامزدهای انتخابات و حامیانشان تاکید داشتند حفظ آبروی ملی و حرمت‌ها در مناظرات و تبلیغات انتخاباتی است.

حجت الاسلام والمسلمین نوری، نماینده ولی فقیه در خراسان‌شمالی در خطبه‌های نماز جمعه اظهار کرد: حکومت عباسی همسر امام جواد علیه السلام را به او تحمیل کرد تا جاسوسی در منزل این امام داشته باشند و اخبار و اطلاعات امام جواد را به خلیفه گزارش دهد.

وی افزود: موضوع مهمی که مقام معظم رهبری در آخرین سخنرانی اخیر خود فرمودند این بود که نامزدها و حامیانشان یکدیگر را تخریب و توهین نکنند و حرمت‌ها را حفظ کنند.

حجت‌الاسلام نوری ادامه داد: دلیل این موضوع نیز این است که آبروی ملی باید حفظ شود و نامزدها و حامیانشان با مناظره‌ها و تبلیغات نباید این آبروی ملی را خدشه‌دار کنند. 

ابوذر شفیعی
خبرنگار: ابوذر شفیعی

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید