۲۸ / خرداد / ۱۴۰۴ - 18 June 2025
15:03
کد خبر : 9604806
۱۱:۴۳

۱۴۰۳/۰۳/۱۹
استاندار گلستان؛

توجه به وصیتنامه شهداء و عمل به آن چراغ راه هدایت آینده خواهد بود

دکتر علی محمد زنگانه گفت: ترویج و گسترش فرهنگ شهید و شهادت جامعه را از هرگونه تهاجم فرهنگی مصون می‌دارد و برگزاری چنین کنگره‌ها و یادواره‌هایی کمک کننده ترویج این فرهنگ اصیل و ارزشمند است.
توجه به وصیتنامه شهداء و عمل به آن چراغ راه هدایت آینده خواهد بود
به گزارش خبرگزاری بسیج از گلستان؛ دکتر علی محمد زنگانه استانداردر جلسه شورای سیاستگذاری دومین کنگره ملی بزرگداشت ۴ هزار شهید استان گلستان گفت: گرامیداشت یاد و خاطره شهداء یک وظیفه همگانی و مهم است.
 
وی ادامه داد: توجه به وصیتنامه شهداء و عمل به آن چراغ راه هدایت آینده خواهد بود و باید تلاش کنیم تا سیره شهداء و وصیت آنان در دل جامعه نهادینه و اجرایی شود.
 
استاندار گلستان خاطرنشان کرد: ترویج و گسترش فرهنگ شهید و شهادت جامعه را از هرگونه تهاجم فرهنگی مصون می‌دارد و برگزاری چنین کنگره‌ها و یادواره‌هایی کمک کننده ترویج این فرهنگ اصیل و ارزشمند است.
 
زنگانه گفت: همه ما مدیون خون شهداءهستیم و اگر امروز شاهد رشد و توسعه کشور، برقراری امنیت، حرکت رو به جلوی نظام هستیم به برکت مجاهدت و از خودگذشتگی شهدای انقلاب اسلامی در طول تاریخ بوده است.
 
انتهای پیام/
مهدی قوانلو
خبرنگار: مهدی قوانلو

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید