۰۶ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 26 April 2025
10:19
کد خبر : 9605449
۲۳:۰۸

۱۴۰۳/۰۳/۲۱

مشارکت حداکثری؛ خنثی کننده نقشه دشمنان

حجت‌الاسلام موسی سلیمانی در یادداشتی باطل السحر نقشه مخالفان و معاندان نظام اسلامی در انتخابات اخیر را نصاب بالای مشارکت دانسته و تاکید کرده مشارکت بالا نقشه دشمنان را خنثی خواهد کرد.  

 

به گزارش خبرگزاری بسیج خراسان رضوی در این یادداشت آورده است: مخالفان و معاندان نظام اسلامی هر کدام برای انتخابات تیر ماه ۱۴۰۳ طرح خاص خود را دارند.

رویکرد معاندان، مانند گذشته، تحریم انتخابات است. در این مسیر به هر اقدامی دست خواهند زد. کاهش مشارکت مردم در انتخابات راهبرد و آرزوی این گروه است، مخالفان نظام جمهوری اسلامی که در طیف های متعددی قرار می گیرند نیز در حال حاضر برخی شان به میخ و برخی به نعل می‌زنند.

برخی از تندروها و ساختار شکنان، تحریم را پیش گرفته اند و برخی نیز با اصلاح رویه گذشته خود دست از تحریم کشیده و با معرفی نامزد و تایید شورای نگهبان با تمام توان وارد عرصه انتخابات شدند.

هر چند برخی از جبهه اصلاحات هنوز در حمایت از نامزد این جبهه تردید دارند.

ولی این طیف منتظر شرایط و حوادث نزدیک انتخابات هستند تا بر حسب نظر سنجی‌ها اتخاذ موضع کنند. 

مشارکت حداکثری مردم در انتخابات هشتم تیر طراحی معاندان و مخالفان را خنثی خواهد کرد. حضور گسترده مردم در انتخابات آینده در چارچوب قانونی نظام جمهوری اسلامی امنیت زا، نشاط آفرین و امید بخش برای دولت مستقر و نظام جمهوری اسلامی است. دولت و مجریان انتخابات با اتخاذ راهبرد مشارکت، امنیت، سلامت، نقش مهمی در مشارکت حداکثری خواهند داشت. نامزدهای تایید شده نیز با رعایت اخلاق و تبلیغات و ارائه برنامه های قابل اجرا می توانند به افزایش مشارکت کمک کنند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید