۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
19:02
کد خبر : 9606172
۱۳:۵۸

۱۴۰۳/۰۳/۲۴

برگزاری ۴۸ یادوارۀ شهدا در کوهدشت

جانشین سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان از برگزاری بیش از ۴۸ یادوارۀ شهدا در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از لرستان، سردار محمد علیپور، امروز در یادوارۀ ۴۵۱ شهید این شهرستان در آمفی‌تئاتر اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: کوهدشت با ۴۵۱ شهید و ۱۴۰۰ جانباز و ۵۵ آزاده، کارنامه دفاع مقدس را تکمیل کرده، سرداران و رزمندگان، ایثارگران و فرماندهان بسیار شجاع و دلیر این دیار رشادت‌های مثال زدنی را در دوران دفاع مقدس از خود به نمایش گذاشتند.

وی افزود: این شهرستان دو گردان را در لشکر ۵۷ در ایام دفاع مقدس سازماندهی کرد و در عملیات‌های سرنوشت‌ساز جنگ هشت ساله حضوری فعال داشتند و موجب افتخار آفرینی‌های خوبی شدند، این شهرستان شهرستانی رزمنده پرور است که در دفاع از انقلاب همیشه پای کار بوده است.

جانشین سپاه استان لرستان گفت:در دولت شهید رئیسی خدمات برجسته‌ای در استان و در این شهرستان انجام شده است از جمله بیش از پنج مصوبه در سفر نخست این شهرستان مصوب شد، پروژه سد معشوره که در ۱۶ سال ۲ درصد رشد کرده بود و در طول دوسال به ۸ درصد رسید و در مجموع امروز به ده درصد پیشرفت رسیده و هم چنین پروژه‌های بیمارستان رازی شهرستان، تصفیه خانه، تکمیل چهارخطه کوهدشت_خرم‌آباد و... از جمله دیگر پروژه‌های شهرستان که در این دولت پیشرفت بسیار خوبی داشتند.

وی عنوان کرد: به همت فرمانداری شهرستان و مجموعه‌های شهرستانی، بیش از ۴۸ یادواره در این شهرستان برگزار شده، این شهرستان محور مسیر اربعین است و کاروان‌های زیادی از اقصی نقاط کشور از این مسیر به مرز مهران به جهت زیارت اربعین عبور می‌کنند؛ مواکب‌هایی نیز در این شهرستان خدماتی شایسته و مثال زدنی را نیز از زوار داشتند.
انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید