۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
19:45
کد خبر : 9606370
۰۹:۳۳

۱۴۰۳/۰۳/۲۵

برداشت تومور ABC استخوانی برای نخستین بار در جوین

رئیس بیمارستان قمر بنی هاشم(ع) جوین از انجام نخستین عمل جراحی برداشت تومور ABC استخوانی پروگزیمال فیبولا خبر داد.
برداشت تومور  ABC استخوانی برای نخستین بار در جوین

به گزارش خبرگزاری بسیج خراسان رضوی از جوین ؛ محمدامین اسلامی اظهار کرد: بیماری جوان ۳۸ ساله مقیم شهرستان سبزوار با مشکل توده دردناک و پیش رونده در پروگزیمال ساق راست  به این بیمارستان مراجعه نمود، که با تشخیص تومور از نوع خوش خیم مهاجم و از نوع ABC تحت عمل جراحی ارتوپدی قرار گرفت.

وی افزود: تومور ABC(آنورسیمال) یک تومور عروقی غیر نئوپلاستیک است که روی استخوان های سالم سوار شده و خاصیت فراگیر دارد، تحت عمل رزشکن سر و قسمتی از تنه فیبولا قرار گرفت و درضمن عمل حفاظت کامل از عصب پرونئال انجام شد.

 اسلامی ضمن تشکر از تیم جراحی خاطرنشان کرد: بیمار در مدت زمان ۲ ساعت توسط محمد داود رضایی متخصص ارتوپد تحت عمل جراحی قرار گرفت و با توجه به بیماری های زمینه ای فراوان بیمار، بیهوشی باریسک بالا توسط متخصص بیهوشی دکتر حامد طلایه متخصص بیهوشی با موفقیت انجام شد و بیمار دارای حال عمومی مساعد در بخش ارتوپدی بیمارستان بستری میباشد.

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید